U bent hier:

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen TAM, Veracket, GSTC?

TAM (Tennisclub Albertus Magnus), Veracket en GSTC zijn afzonderlijke tennisverenigingen voor studenten in Groningen. TAM is specifiek verbonden aan Albertus Magnus en biedt unieke activiteiten en een sfeer die door velen wordt beschouwd als open, gezellig en sfeervol.

Wat kost een lidmaatschap bij TAM?

De kosten voor een lidmaatschap bij TAM variëren. De contributie voor niet-Albertianen bedraagt €39,- per jaar, de contributie voor Albertianen bedraagt €34,50 per jaar. Voor eerstejaars bij TAM wordt er een eerstejaarsbijdrage gevraagd van €39,-. Voor trainingen liggen de kosten rond de €1,- per training: dat verschilt of je 1 uur training hebt of 1,5 uur training hebt per week. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om actief te worden bij TAM en om deel te nemen aan activiteiten, waar ook kosten aan verbonden zitten. Voor gedetailleerde informatie over contributie en de eerstejaarsbijdrage, verwijzen we je graag naar deze pagina over het lidmaatschap.

Op welk niveau kan ik trainen bij TAM?

TAM biedt trainingen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Onze professionele trainers passen zich aan aan jouw vaardigheden. Neem contact op met de educator (speelsterktes beginner tot en met 6) of motivator (speelsterktes 5, 4 en selectie) voor specifieke informatie.

Welke faciliteiten biedt TAM voor de selectie?

TAM biedt uitgebreide faciliteiten voor de selectie, zowel op het gebied van tennis als studeren. Denk aan speciale workshops, verschillende trainingsmogelijkheden en een inspirerende omgeving. Ontdek meer over onze selectiemogelijkheden op de website van Tennis en Studeren.

Hoeveel leden heeft TAM?

In 60 jaar is TAM uitgegroeid tot een zelfstandige tennisclub met meer dan 600 leden, wat tevens betekent dat TAM de grootste studententennisvereniging is in Groningen.