Activiteiten

Zondag 3 juli: Ouderdag
Op de eerste dag van TAM Open organiseren wij een ouderdag. Deze dag kunnen jouw ouders kennismaken met de gezelligheid die de TAM te bieden heeft. Jouw ouders zijn de hele dag welkom en om 16.00 uur wordt er een pubquiz georganiseerd. Daarna zal er een lekkere maaltijd worden geserveerd. Opgeven voor de ouderdag en het eten kan via de TAM app, geef hierbij aan met hoeveel je komt en of jullie mee eten. Als jouw ouders niet kunnen deze dag, mag je natuurlijk ook een ander familielid meenemen. LET OP: Aanmelden voor de ouderdag kan nog maar tot woensdagavond 23:59u. 

Maandag 4 juli: Bierproeverij 
Op maandag zal er een bierproeverij plaatsvinden. Tijdens deze proeverij maak je kennis met verassende biertjes.

Dinsdag 5 juli: Barcofeest
Op deze avond geeft barcommissie ‘BARINIERS’ hun themafeest. Het thema zal binnenkort bekend worden gemaakt. Het wordt een erg mooi feestje, dus vergeet je themakleding niet mee te nemen en kom met ons feesten!

Woensdag 6 juli: TAM-AM Dag + TAMmanak Uitreiking
Op woensdag is het TAM-AM Dag. Op deze dag worden er verschillende activiteiten georganiseerd door de TAM-AM commissie. Dus neem gezellig je club of commissie mee om hen te laten zien hoe leuk TAM is. Iedereen kan natuurlijk mee eten. In de avond zal de TAMmanak commissie op de bar gaan om de TAMmanak van dit jaar te presenteren.

Donderdag 7 juli: Oudspellendag + Bestuursbekendmaking
Donderdagmiddag zullen er oud hollandse spellen op het park staan. Daag je vrienden uit met een potje sjoelen, 3 op een rij of stokvangen. ’s Avonds zal bestuur ‘COMEBACK’ het bestuur van 2022-2023 bekend maken tijdens de bestuursbekendmaking.

Vrijdag 8 juli: RGB Silent Disco + TOCO feest
Vanaf 15:00 kan je gezellig mee doen aan het RGB silentdisco feest. Haal je koptelefoon op en feest in stilte terwijl je naar fantastische potten op de baan kan kijken. In de avond zal toernooicommissie ‘TOBASCO’ een geweldig themafeest neerzetten. Ook dit thema wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie in fantastische outfits te zien deze avond.

Zaterdag 9 juli: Speeddaten + Dart toernooi + Eindfeest met Bittersweet
Zaterdagmiddag kan je voor een klein prijsje mee doen aan de speeddate activiteit. Maak kennis met singles van andere verenigingen of zelfs van TAM. Heb je geen geluk gehad op de speeddate middag? Dan kan je daarna mee doen aan het dart toernooi. Gezamenlijk met sTAMmers gaan we zien wie het beste is met de darts. Op zaterdagavond zullen wij deze prachtige week afsluiten met een liveconcert van onze vaste band Bittersweet, het wordt een legendarische avond!

Toernooishirts
Dit jaar zijn er ook Gaslicht.com TAM Open shirts verkrijgbaar! Voor €13 kan jij tijdens het toernooi (en lang daarna) shinen in een prachtig shirt! Ben jij geïnteresseerd in zo’n mooi shirt? Geef dan je maat door aan een lid van de toernooicommissie of stuur een mail naar toco@tam.nl  

Sponsoren