U bent hier:

Activiteiten

Zondag 2 juli: Vriendjes en vriendinnetjes dag

Op de eerste dag van 25 jaar Gaslicht.com TAM Open openen wij groots. Deze dag kunnen jouw vriendjes en vriendinnetjes kennismaken met de gezelligheid die TAM te bieden heeft. Jouw vriendjes en vriendinnetjes zijn de hele dag welkom en om 16.00 uur wordt er een pubquiz georganiseerd. Daarna kan je genieten van een lekkere barbecue voor maar liefst €10. Opgeven voor de barbecue kan via de linktree op de tam.open insta en de TAM app.

 

Maandag 3 juli: Bierproeverij + RGB Silent Disco

Op maandag zal er een bierproeverij plaatsvinden. Tijdens deze proeverij maak je kennis met lekkere speciaal biertjes. Na de bierproeverij kan je genieten van een lekkere pizza die verzorgd wordt door Domino’s. Als de buikjes gevuld zijn wordt er een RGB Silent Disco georganiseerd. Zo kan je voluit feesten terwijl je ook nog eens naar fantastische potten op de baan kijkt!

 

Dinsdag 4 juli: Barcofeest

Bij het avondeten kun je genieten van lekkere burgers die door BØRGØR worden geserveerd. Deze avond geeft barcommissie ‘Behind Bars’ hun themafeest. Het thema zal binnenkort bekend worden gemaakt. Het wordt een erg mooi feestje, dus vergeet je themakleding niet mee te nemen en kom met ons feesten!

 

Woensdag 5 juli: Bootborrel en TAMmanak Uitreiking

’s Middags verzorgt Broodje Ben een rijkelijk assortiment aan belegde broodjes. Overdag kan je genieten van het lekkere weer door een boottocht te maken met Borrelvloot. Meld je snel aan via de linktree, want VOL = VOL. ’s Avonds wordt door Helpsman’s Pasta’s lekkere pasta’s geserveerd. Later op de avond zal de TAMmanak commissie de bar op gaan om de TAMmanak van dit jaar te presenteren.

 

Donderdag 6 juli: Bestuursbekendmaking

Kom overdag naar het park om spannende wedstrijden te kijken en bestel bij Pizza Giorgio je pizza naar voorkeur. ’s Avonds zal bestuur ‘Rally to Rumble’ het bestuur van 2023-2024 bekend maken tijdens de bestuursbekendmaking.

 

Vrijdag 7 juli: TOCO feest

Tussen 12:00 en 17:00 kun je een smoothie naar keuze halen bij de Smoothie Rovers. In de middag wordt er een bierpongtoernooi georganiseerd. Na dit leuke toernooi kun je genieten van een lekkere maaltijd geserveerd door Ke Kou. In de avond zal toernooicommissie ‘TOCONO’ een geweldig themafeest neerzetten. Ook dit thema wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie in fantastische outfits te zien deze avond.

 

Zaterdag 8 juli: Loterij + sTAM dag + Eindfeest met Bittersweet

Overdag staan van 10:00 tot 15:30 de Smoothie Rovers weer voor je klaar om lekkere smoothies aan te bieden. Zaterdagmiddag zal de loterij plaatsvinden, door loten te kopen maak je kans op diverse prijzen die je zeker mee naar huis wilt nemen. Ook vindt de sTAM dag plaats waar een grote groep sTAMmers weer gezellig kan bijkletsen onder het genot van een heerlijk biertje en een goede maaltijd van Pollo Picante. Op zaterdagavond zullen wij deze prachtige week afsluiten met een liveconcert van onze vaste band Bittersweet, het wordt een legendarische avond!

 

Zondag 9 juli: Finaledag

Kom op de laatste dag gezellig naar het park om naar spannende potten te kijken en geniet ’s middags van een lekker broodje geserveerd door Broodje Ben. Ook op deze spannende finaledag staan de Smoothie Rovers weer paraat op het park om lekker koude smoothies aan te bieden.

 

Toernooishirts

Dit jaar zijn er ook Gaslicht.com TAM Open shirts verkrijgbaar! Voor €14 kan jij tijdens het toernooi (en lang daarna) shinen in een prachtig shirt! Ben jij geïnteresseerd in zo’n mooi shirt? Geef dan je maat door aan een lid van de toernooicommissie of stuur een mail naar toco@tam.nl.