Wedstrijdverslag weekend 3

Weekend drie was zoals het eerste weekend, zonovergoten. De selectieteams speelden helaas ook allemaal een uitwedstrijd. Er werd wederom wisselend gepresteerd, met een paar uitschieters naar boven en naar onder op alle drie de dagen.

Zoals gebruikelijk begon het weekend op de vrijdagavond. In Poule A heeft TAM 1 de koppositie gepakt door met duidelijke cijfers te winnen van TAM 3, 5-0. Het was niet de dag van TAM 3. TAM 2 daarentegen boekte een knappe 3-2 overwinning! Hierdoor bekleedt de TAM plaats 1, 2 en 3. Hulde! In Poule B gaat het ons wat minder goed af. Afgelopen weekend mocht alleen TAM 5 aantreden, TAM 3 en TAM 4 waren vrij. Helaas verloor TAM 5 nipt van de roodgezinden. Met een wedstrijd minder gespeeld zullen TAM 3 en TAM 4 zeker nog gaan stijgen in de poule! Ook in Poule C verkeert TAM in zwaar weer. TAM 8 verloor met ruime cijfers en TAM 9 won met een minimale marge de onderlinge ontmoeting met TAM 7. Ook hier is dus nog genoeg verbetering te behalen!

Dan door met de zaterdagteams. In weekend drie heeft Dames 1 de eerste overwinning van het seizoen geboekt, met ruime cijfers zelfs! Tegen stadsgenoot Cream Crackers werd het 5-1 voor de dames. Dames 2 en 3 wachten nog steeds op hun eerste overwinning. Deze hebben ze ook hard nodig want beide teams staan op een 7e plaats. Ze gaan er alles aan doen om die eerste overwinning binnen te slepen en uit de degradatiezone te komen. Bij de heren verliep het wederom anders. Het Vlaggenschip speelde gelijk, waarmee het kampioenschap nog steeds tot de mogelijkheden behoort. Heren 2 boekte net als Dames 1 hun eerste overwinning van het seizoen en wel met dezelfde cijfers als Dames 1, 5-1! Ook Heren 6 wist te winnen. De Heren ontkennen het zelf maar de kampioenskoorts begint langzamerhand toe te slaan! Laten we hopen dat dit geen effect zal hebben op hun goede spel van de afgelopen weken. Heren 3 en Heren 4 zijn nog zonder overwinning. Beiden bekleden ook de laatste plaats in hun poule. De punten zijn hard nodig bij de heren en snakken daarom ook naar een overwinning in speelronde 4. Ook TAM 5 heeft de punten hard nodig, zij bevinden zich ook onderin hun poule na een 6-0 nederlaag in weekend drie. Bij de mixteams hield Mix 1 de eer hoog door als enige te winnen. Met duidelijk cijfers werd Lauswolt aan de kant gezet waardoor de weg naar boven op de ranglijst is ingezet. Mix 2,3 en 4 kenden helaas een minder goed weekend en zijn uit op sportieve revanche in speelronde vier. Na twee knappe overwinningen, werd voor het eerst dit seizoen verloren door de Baggerschuit. Hierdoor zakken ze een plaatsje in de poule, desalniettemin bekleden ze nog een knappe 3e plek.

TAM 1 mocht op zondag aantreden tegen Iduna 1, te Utrecht. Het werd net als vorige week een gelijkspel. Met 3-1 uit de enkels komen en dan nog 4-4 spelen is een knappe prestatie! De eerste plek in de poule houden ze vast, al moet een concurrent de speeldag nog wel afmaken. TAM 2 kende een minder weekend. Waar vorige week de eerste zege geboekt werd, werd er nu dik verloren van Meppel 1. Geen grote schande want Meppel is de kampioenskandidaat, al zat er wel iets meer in dan de 7-1. Na vorige week een gelijkspel uit het vuur te hebben gesleept, heeft TAM 3 nu haar eerste overwinning geboekt tegen stadsgenoot Cream Crackers. Door deze overwinning is TAM 3 uit de degradatiezone gekropen, knap. Hopelijk houden ze deze stijgende lijn vast! TAM 4 mocht afgelopen weekend spelen tegen Nienoord 1. TAM 4 bleek een maatje te groot met een 7-1 overwinning! Hiermee staan ze nu op een tweede plaats en de strijd om het kampioenschap ligt daarmee nog helemaal open.
TAM 5 wist zich goed te herstellen na het verlies van vorige week met een 5-3 overwinning op stadsgenoot Cream Crackers. Hiermee staan ze op een mooie derde plaats. TAM 6 daarentegen leed haar eerste verlies van het seizoen, Ten Woude bleek helaas een maatje te groot. Desalniettemin staat ook TAM 6 op een knappe 3e plek in de poule. Ondanks het knappe gelijkspel van afgelopen weekend, bevindt TAM 7 zich nog steeds in de onderste regionen. De stijgende lijn is inmiddels ingezet, we hopen daarom ook dat TAM 7 dit kan vasthouden! Ze moeten aankomend weekend tegen een directe concurrent, dus alle support is welkom. Na vorige week niet gespeeld te hebben, heeft TAM 8 afgelopen weekend haar tweede zege van de competitie geboekt. TAM 8 verkeert in uitstekende vorm en staat met een wedstrijd minder gespeeld op de 4e plaats. Er wordt in de wandelgangen al gesproken over opeenvolgend kampioenschap! TAM 9 wacht net als TAM 7 nog op haar eerste overwinning. Ze waren de afgelopen twee speeldagen dichtbij, dus de eerste winst van het seizoen komt steeds dichterbij!

Aanstaand weekend staan ons een paar ware krakers te wachten. Ons Vlaggenschip speelt thuis tegen de Natte Doos (GSTC Heren 1). Hier kunnen de heren natuurlijk alle support bij gebruiken! Hetzelfde geldt voor Mix 3 zaterdag en TAM 4 op zondag, die beiden tegen Veracket teams gaan strijden. Daarnaast speelt de gehele selectie op het park zondag en zijn de weersvoorspelling voortreffelijk. Genoeg redenen dus om naar het park te komen dit weekend!

Sponsoren