Wedstrijdverslag weekend 2

In het tweede weekend van de competitie hadden wij als TAM de bar en het park. Het weer was minder mooi dan de week daarvoor, al mocht dit de pret niet drukken. De vrijdag was zoals gewoonlijk weer druk met de fanatieke beginnende tennissers en ook zaterdag werd er gestreden op de baan. Op zondag speelde de gehele selectie thuis en zijn er knappe resultaten geboekt. Hieronder het verslag van speelronde 2. 

Het competitieweekend begon wederom op de vrijdagavond. Het was geen succesvolle avond voor de TAM-teams. Alleen TAM 1 en TAM 8 wonnen hun ontmoetingen. TAM 8 trad aan tegen TAM 9, een pot met een speciaal randje natuurlijk, waar TAM 8 aan het langste eind trok. TAM 3 speelde vrijdag niet en zal daarom gebrand zijn om hun zege van speelronde 1 te herhalen. De wat mindere prestaties op de baan mochten de sfeer in ’t Huisje natuurlijk niet drukken. TAM had de bar dus de feestjes waren beter dan ooit en het park kleurde paars!

Dan door met de tweede speeldag op zaterdag. De damesteams zijn nog steeds op zoek naar hun eerste overwinning. Dit weekend speelden dames 1 en 2 echter wel gelijk. Hopelijk zullen hun trainingsuren resulteren in de eerste overwinning aanstaande weekend! Bij de heren verliep het anders. Na de flater van vorig week wist heren 5 zich goed te revancheren met een 5-1 overwinning, een knap resultaat. Heren 6 en het Vlaggenschip hebben wederom een prima weekend gehad tegen respectievelijk TIOL 4 en Cream Crackers 2. Heren 2, 3 en 4 hangen na twee speelrondes in de onderste regionen. Kom aankomend weekend vooral naar het park om de teams te steunen! Elk punt is belangrijk en de heren willen dan ook graag hun eerste overwinning van het seizoen gaan boeken. Bij de mix teams boekte de Baggerschuit haar tweede zege op rij wat een prestatie van formaat is. Mix 4 pakte de eerste punten van het seizoen en daarmee ook de eerste overwinning. Mix 1 en 2 verloren helaas ook in het tweede weekend en snakken naar een overwinning. Mix 3 verloor ook afgelopen zaterdag, weliswaar nipt.

Op zondagochtend regende het waardoor wedstrijden pas later konden aanvangen. Vanaf de middag was het gelukkig de hele dag droog. TAM 1 mocht in het tweede weekend haar eerste thuiswedstrijd spelen. Na de 0-8 uithaal van vorig week ging het team met volle moed deze ontmoeting in. Een op voorhand pittige tegenstander, Het Spieghel. 4-4 was een redelijke uitslag, al zat er voor TC BOO toch meer in het vat dan een gelijkspel. In totaal staat de teller nu op 12 punten, dit betekent na twee weekenden de eerste plaats in de poule. TAM 2 kende een beter weekend. Na het gelijkspel van vorige week wonnen ze ditmaal met 6-2 van onze zustervereniging Ludica. Ook TAM 3 mocht op het park spelen en wel tegen Veracket. Na de flinke nederlaag van vorige week snakte TAM 3 naar punten. Na een paar hele knappe overwinningen sleepten ze een 4-4 gelijkspel uit het vuur. Een prestatie van formaat van TAM 3! Alle selectieteams speelden weliswaar thuis, alleen TAM 4 mocht extern aantreden op Winsum. Ze ontvingen stadsgenoot GLTV Cream Crackers. Na de overwinning van vorige week, volgde nu een gelijkspel. Er kon maar één team tevreden zijn met deze uitslag en dat was de uitspelende ploeg. TAM 4 is daarom gebrand om volgende week weer toe te slaan en voor de overwinning te strijden.
TAM 5 kon helaas niet voor de tweede keer op rij winnen. De tegenstander bleek net wat te sterk, al had een gelijkspel er zeker in gezeten. TAM 6 kon daarentegen de stijgende lijn doorzetten. Na de zege van vorige week boekten zij dit keer een klinkende 7-1 overwinning, wat resulteert in een voorlopige tweede plaats. Poulegenoot TAM 7 verkeerd in zwaar weer. Op Winsum tegen GLTB werd helaas wederom met 2-6 verloren. TAM 8 had pech, de ontmoeting met Van Starkenborgh 1 werd uitgesteld door de aanhoudende regen in de ochtend. TAM 9 kwam dit weekend dicht bij haar eerste overwinning, het mocht echter niet zo zijn. Aankomend weekend gaan zij hun eerste zegen boeken, aldus TAM 9.

Wederom kunnen alle thuisspelende teams voor aankomend weekend de nodige support gebruiken. Sleep jezelf en je trainingsmaatjes/commissiegenoten naar het park om een paar leuke potjes te kijken in de zon. Namens het Bestuur en de Technische Commissie, succes voor alle teams in speelronde 3!

Sponsoren