Competitieweekend 3 - 2022

Het derde competitieweekend heeft alweer plaatsgevonden en TAM had de bar! Het park kleurde paars en wit en er speelden veel TAM teams thuis. Ondanks de harde wind hebben we kunnen genieten van de zon en is menig TAMmer lekker verkleurd. Er zijn weer veel mooie resultaten geboekt afgelopen weekend, met opnieuw een overwinning van TC BOO. We nemen jullie mee door het afgelopen competitieweekend.

Met te beginnen op vrijdag. Om 17.00 uur maakten de eerste TAM teams aantreden om het op te nemen tegen onze blauwe en rode vrienden. TAM Mix 3 wist vier van de vijf wedstrijden tegen GSTC Mix 3 te winnen. En ook Mix 4 en Dames 1 wisten GSTC te verslaan. Ook streden er 2 TAM teams tegen elkaar, Mix 1 en Mix 2, Mix 1 kon Mix 2 niet verslaan en Mix 2 won alle potten. Helaas mocht het voor Mix 5 niet baten, zij werden 3-2 ingemaakt door Veracket. Ook dames 2 is het niet gelukt om Veracket te verslaan.

De zaterdagochtend begon rustig op het park. 8 van de 11 teams haalden de punten weer binnen voor TAM, een mooie resultaat! TAM 8 begon al vroeg tegen Veracket 6. Daniel van Leeuwerden wist er een lange pot van te maken met een driesetter en dat deed Eva Sikosek hem nog even na. Er werd hard gestreden, maar helaas moest TAM 8 alle punten aan Veracket geven. TAM 5 speelde bij Cream Crackers, helaas werd het 3-2 en haalde TAM 5 net niet de dagwinst binnen. Heren 6 speelde uit tegen het tweede team van Nienoord, hun lukte het op 1 puntje na om alles te winnen, klasse! Heren 4 kreeg twee walk overs en wist ook de andere 4 wedstrijden te winnen. Thijs Driessen wist er nog een lange wedstrijd van te maken, maar ook Heren 5 wist van Starkenborgh in te maken en ging er met 5-1 winst vandoor. Daarnaast lukte het de heren van Heren 2 om alle punten makkelijk weer mee terug te nemen naar ons park, met 6-0 winst. Ook TAM 1 ging voor de dagwinst en won 4-1 van Veendam 5. En ook TAM 4 naar 4 punten mee naar Groningen. TAM 2, 6, 7 en heren 7 lukten het helaas deze week niet om de dagwinst binnen te halen, volgende week gaan ze er weer voor!

Dan door naar de zondag. TC BOO speelde thuis tegen TEPCI en veel TAMmers hebben dat met een zonnetje in hun gezicht mogen aanschouwen. Na het inspelen begonnen Amber en Rixt aan de singles. En net zoals vorige week wisten ze beiden de eerste punten binnen te halen, een goed begin van de dag! Vervolgens maakten Ingmar en Tijn aanstoten om te beginnen met hun enkels. Ingmar was te sterk voor zijn tegenstander en wist met 6-3 6-3 het derde punt binnen te halen voor TC BOO. Tijn had het wat zwaarder, het lukte hem helaas niet om zijn enkel te winnen. Na de singles stond het 3-1 voor TC BOO. Op naar de dubbels. Danielle en Rixt wisten hun tegenstanders makkelijk te verslaan met 6-1 6-3 en sleepten het vierde punt binnen. Helaas lukte het Tijn en Jesse niet om de wedstrijd te winnen. Met de tussenstand op 4-2 kon het nog gelijkspel worden, TC BOO zou gaan strijden om de 2 mixwedstrijden te winnen. Ingmar en Danielle wisten de eerste set met 6-2 te winnen, na de eerste game in de tweede set gaf de tegenstander op, hij kon niet meer. Inmiddels stond het dus 5-2. Jesse en Amber stonden lekker te spelen, de tegenstander was niet sterk genoeg voor hen Jesse en Amber wonnen met 6-1 6-3. Het eerste punt van Jesse voor TC BOO, lekker bezig Jesse!

Naast TC BOO streden er afgelopen zondag ook andere teams en lukte het 6 van de 11 teams de dagwinst binnen te halen. Jolien Duin streed hard tijdens haar enkel, helaas werd de derde set 6-7 voor haar tegenstander. Haar team, TAM 5 wist de dagwinst te behalen met 5-3, gefeliciteerd! Ook TAM 8 won de dag met 6-2. TAM 7 was helaas niet sterk genoeg en zal de komende weken nog hard moeten strijden. TAM 6 nam 7 van de 8 punten uit Apeldoorn mee terug naar Groningen, goed gedaan! En ook Heren 2 nam 5 punten mee terug naar het park. Sven IJntema mocht het opnemen tegen zijn oude club. Het waren spannende potten voor TAM 4 met veel derde sets en super tiebreaks. De teams waren erg gewaagd aan elkaar en het werd uiteindelijk een gelijkstand. Ook TAM 3 speelde afgelopen zondag 4-4. Het lukte Heren 1, TAM 11 en 7 helaas niet om de dag te winnen.

Het was een prachtig weekend met mooie potten en goede resultaten. Nog 4 weekenden te gaan waarin TAM opnieuw zal strijden. Het weer wordt steeds beter, dus kom ook vooral als je niet hoef te spelen naar het park om TAM aan te moedigen.

Sponsoren