Competitieweekend 3

Het derde competitieweekend vond plaats tijdens de paasdagen. Dit betekende voor de vrijdagspelers een dagje rust wegens Goede Vrijdag en dat de zondagspelers op 2e paasdag mochten aantreden. Dit weekend was ook de eerste mogelijkheid om de eerste aandelen te innen die zijn verdiend door TC BOO de afgelopen speeldagen. Het bier vloog over de bar, het zonnetje was volop aanwezig en er werd weer fanatiek gestreden op de banen. Lees hieronder het volledige competitieverslag en scroll naar beneden voor alle uitslagen. Geniet ervan!

De zaterdag was een heerlijke competitiedag, de zonnebrand was niet aan te slepen en we konden genieten van spannende wedstrijden. De heren van ‘t Vlaggenschip hadden op donderdag de overwinning al binnen omdat de heren van Drijver’s TC thuis zaten met blessures. Helaas kon de wedstrijd niet worden verplaatst en kon de 6 - 0 overwinning worden genoteerd. Ondanks dat de andere teams wel tegenstanders tegenover zich hadden staan, boekten alle herenteams een duidelijke overwinning. De heren van TAM 2, TAM 3 en TAM 4 hadden een onderonsje met Tiol op de planning. Of hier sprake is van matchfixing blijft uit maar de uitslagen waren unaniem. Heren 6 en heren 7 hadden een thuiswedstrijd en dit thuisvoordeel werd dan ook gepakt. Chapeau heren!

De dames hadden een zware dag voor de boeg. Ondanks de gezelligheid en aanmoediging op het park van GLTB met meerdere TAM-teams, lukte het dames 1 niet om hun concurrent om de titel aan te pakken. De dames van het tweede team kon het weer niet waarmaken om hun eerste punt deze competitie te pakken, hopelijk lukt dit volgende week wel! Dames 3 speelde ook bij GLTB en wist daar een gelijkspel uit te slepen.

Aan Fenoméén de taak om aan onze parkgenoten te laten zien wie de hoogst spelende studententennisverening van Nederland is. Het bleek een zware taak te worden op zaterdagochtend en ze moesten dan ook genoegen nemen met één punt. Het tweede mixteam had geen problemen met de concurrenten uit de stad en keerde met vijf punten terug op het park. Het derde mixteam had een dag rust doordat zij in een poule zitten met zes andere teams. Mix 4 en Mix 5 hadden een spannende wedstrijd maar wisten uiteindelijk allebei aan het langste eind te trekken. Baggerschuit kon helaas geen gebruik maken van het thuisvoordeel. De afwezigheid van de captain heeft wellicht ook niet z’n vruchten afgeworpen. Een 5 - 0 verlies stond genoteerd aan het einde van de dag.

TC BOO heeft inmiddels al meer dan een pitcher bij elkaar weten te sprokkelen tijdens de eerste twee competitiedagen. Paasmaandag bleek voor TC BOO een welbewogen competitiedag te worden. Mirte raakte geblesseerd tijdens haar enkel en met twee dames is dat een probleem. Hoe groot is dan de kans dat Celine Koets op de tribune zit?! Petje af voor Celine die heeft ingevallen en zelfs de mix met Job wist te winnen. Al met al weer twee punten binnengehaald en een zesde plek in de poule. TAM 2 zat vroeg in de auto omdat ze werden verwacht in Borne, een lastige tegenstander. Ondanks drie super tiebreaks lukte het ze niet op een puntje mee terug te nemen. TAM 3 speelde een uitwedstrijd in onze eigen stad, een jong team van Cream Cracker stond op ze te wachten. Een spannende dag waar de TAMmers helaas niet aan het langste eind konden trekken. Het vierde team speelde hun thuiswedstrijd op het altijd gezellige Winsum. Wederom een overwinning genoteerd en op koers voor het kampioenschap. Maandagmiddag mocht TAM 5 aantreden, niet wetende dat het zo’n lange dag zou worden dat ze de wedstrijden niet konden uitspelen. Met een 4 - 2 voorsprong verlieten ze het park en werd de eerste mix op woensdagavond ingehaald. Helaas ging deze verloren. De laatste mix moet nog worden gespeeld om de overwinning veilig te stellen, succes! TAM 6 had ook een derby op het programma staan en net als Fenoméén lukt het ook hen niet om de overwinning in paarse cijfers te noteren. TAM 7 speelde tegen onze blauwe concurrenten en hier kwam geen winnaar uit. Gelukkig werd dit in ‘t Huisje wel duidelijk. TAM 8 en TAM 9 daarentegen boekten wel een overwinning, zowel op als naast de baan. De Flamingo’s hebben tot nu toe nog geen denderende competitie. Met twee verliespartijen en één gelijkspel bevinden zij zich nu onderaan in de competitie. Even extra gas geven mannen!

Nog 4 weekenden te gaan, laten we er met z’n allen nog een mooie periode van maken. We zien jullie graag weer op het park!

Sponsoren