U bent hier:

ABN AMRO Open

Het ABN AMRO Open staat garant voor een dag vol tennisspektakel, rechtstreeks vanuit Rotterdam Ahoy. Sinds 1974 heeft dit ATP-tennistoernooi talloze legendes op de baan verwelkomd, zoals Daniil Medvedev, Roger Federer, Stan Warinka en Boris Becker, en dit jaar belooft niet anders te zijn.

Het Programma:

  • Jannik Sinner, de kersverse winnaar van de Australian Open, begint zijn reis op de 51e editie van het ABN AMRO Open met een wedstrijd tegen Botic van de Zandschulp. Met zijn vierde plaats op de wereldranglijst belooft Sinner een geduchte tegenstander te zijn.

  • Tallon Griekspoor, vorig jaar halve finalist, staat op het punt zijn talent opnieuw te tonen. Als de hoogst geklasseerde Nederlander op de ATP-ranking, neemt hij het op tegen de 21-jarige Italiaan Lorenzo Musetti.

  • Jesper de Jong, met een wildcard in het hoofdtoernooi, staat voor een uitdaging tegen de ervaren Milos Raonic. Raonic, ooit de nummer drie van de wereld, maakt zijn comeback na een periode van blessureleed en is vastberaden om zijn stempel te drukken op het ABN AMRO Open.

Als TAM maken we ons op voor een onvergetelijke dag op donderdag 15 februari, wanneer we met een groep naar Rotterdam reizen om de spannende wedstrijden bij te wonen. Dit is een jaarlijkse traditie die we koesteren, en we kijken er al naar uit om samen te genieten van het tennisfestijn.