Sponsoren van TAM

TAM wordt gesponsord door een aantal bedrijven. De bedrijven die dit doen zijn de volgende:

The Dog's Bollocks
The Dog’s Bollocks is een pub aan de Oude Boteringestraat 17 in Groningen. Wat the Dog's te bieden heeft is onder andere dit: veel (speciaal)bier op de tap, live muziek, een ruime keuze aan barfood, een kelder vol huisgemaakte spirits, ruimte voor (besloten) borrels, twee rookhokken, (cocktail) workshops, proeverijen, live sportwedstrijden op groot scherm; kortom, alles wat je horeca-hartje begeert!

BLOKES
BLOKES is een restaurant dat te vinden is op de Poelestraat nummer 33 en staat voor stoere mannen en vrouwen, vlotte en informele bediening, eten van hoge kwaliteit, spraakmakende cocktails in een industriële setting. Geïnspireerd op de Amerikaanse keuken is het menu van BLOKES een optelling van burgers, steaks, ribs met een vleugje charme van onze keuken door het toevoegen van gerechten als een carpaccio en onder andere een zalmsteak. BLOKES haar signature dishes zijn onder andere de Lumberjack Burger, de Lousiana Ribs en de Oreo Cheesecake.
Dit restaurant is zeven dagen in de week geopend.

Promotex
Promotex is een bedrijf dat producten en textiel verkoopt en dat ook bedrukt kan worden ter promotie. Je kan hier terecht voor relatiegeschenken, promotietextiel, custommade producten en kleding van Stanley en Stella. Ook kan je hier terecht voor het bedrukken van commissiekleding. Als TAMmer krijg je hier 10% korting. Mocht je dit willen doen, bel dan naar 050-5773636 onder vermelding van TAM.

Gaslicht.com
Gaslicht.com is al jaren de trouwe hoofdsponsor van Gaslicht.com TAM Open. Het is de grootste en meest betrouwbare energievergelijker die energieprijzen van alle leveranciers helder laat zien. Bespaar honderderden euro's door via gaslicht.com naar een goedkopere energieleverancier over te stappen! Check hier hoe je dat kan doen!