U bent hier:

TC BOO

TC BOO (TAM 1)

TC BOO staat voor There Can Be Only One en dat is de teamnaam van ons hoogstspelende team op zondag. TC BOO brengt TAM op eenzame hoogte en dit is iets waar wij als vereniging ontzettend trots op mogen zijn. 

TAM 1 is al jaren het uithangbord van competitie spelend TAM. TAM 1 wordt ook wel TC BOO genoemd (There Can Be Only One), en dat is de afgelopen jaren maar weer eens gebleken. Dit team is al jarenlang een vaste waarde in de top van de 1e klasse gemengd. In 2018 wist TC BOO er zelfs een schepje bovenop te doen door de titel te pakken en daarmee te promoveren naar de hoofdklasse. Een unieke prestatie waarmee ze de positie van TAM als beste studententennisvereniging van Nederland versterkten. Na een zware strijd en een aantal knappe overwinningen is het helaas toch niet gelukt om ons te handhaven waardoor in de jaren vanaf 2020 weer in de eerste klasse uitkwamen. De hoofdklasse bleef de jaren erna in zicht. In 2022 en 2023 was deze zelfs bijna bereikt. In een uitzonderlijk spannende titelstrijd liep TAM uiteindelijk op één puntje na het kampioenschap mis. 

In 2024 mag TC BOO wederom uitkomen in de hoofdklasse! Amber, Rixt, Tesse, Max, Niels en Vincent zijn dit jaar de selectiespelers die TAM mogen vertegenwoordigen in TC BOO.

Op tennisenstuderen.nl lees je meer over TC BOO en de prestaties in de voorjaarscompetitie.

tc boo tam groningen