Aandelenactie TC BOO

Ook in 2018 zal de fameuze aandelenactie van TC BOO doorgang vinden. Leden en niet-leden kunnen een aandeel kopen in TC BOO en worden uitbetaald in bier. Hieronder de uitleg hoe het precies in zijn werk gaat:

Voor 25 euro ben je verzekerd van een aandeel in TC BOO. Als aandeelhouder krijg je voor elk gewonnen punt door TC BOO in de competitie een biertje uitbetaald aan de bar. Bier kan alleen geïnd worden op de dagen dat TC BOO thuis speelt en het bier wordt telkens opgespaard tot de eerstvolgende dag dat TC BOO thuisspeelt. Naderhand innen van je bier kan dus niet. Het idee hierachter is dus dat veel mensen naar het park komen om TC BOO te supporten en daarnaast ze kunnen genieten van de biertjes die ze hebben verdiend door de prestaties van het team. Een echte wisselwerking dus, waarbij het als aandeelhouder het supporten van het team dus ook een extra effect kan hebben op het aantal gewonnen wedstrijden en daarmee ook het aantal bier.

Het speelschema van TC BOO in 2018 ziet er als volgt uit:

8 April Uit  
15 April Thuis Uitbetaling aandeelhouders
22 April Uit  
6 Mei Thuis Uitbetaling aandeelhouders
13 Mei Uit  
27 Mei Thuis Uitbetaling aandeelhouders
3 Juni Thuis Uitbetaling aandeelhouders

Het uitbetaalschema ziet er als volgt uit:

1 punt 1 Bier   9 punten 1 Pitcher + 3 bier
2 punten 2 Bier   10 punten 1 Pitcher + 4 bier
3 punten 3 Bier   11 punten 2 Pitchers (12 bier)
4 punten 4 Bier   12 punten 2 Pitchers (12 bier)
5 punten 1 Pitcher (6 bier)   13 punten 2 Pitchers + 1 bier
6 punten 1 Pitcher (6 bier)   14 punten 2 Pitchers + 2 bier
7 punten 1 Pitcher + 1 bier   15 punten 2 Pitchers + 3 bier
8 punten 1 Pitcher + 2 bier   16 punten 2 Pitchers + 4 bier

Klein rekenvoorbeeldje: Als we op 8 april met 5-3 winnen, is iedereen die een aandeel heeft op 15 april al verzekerd van een pitcher bier! Mochten we op 15 april met 5-3 verliezen, dan krijg je naast die pitcher nog 2 biertjes erbij. Let op! Het is dus wel van belang dat je er op 15 april bent om dat bier te innen, want alleen op die dag wordt het bier uitgedeeld wat op 8 april en 15 april is verdiend, daarna vervallen ze!

Vorig jaar haalde TC BOO een duizelingwekkend aantal van 42 punten, terwijl je als aandeelhouder op ongeveer 24 punten al quitte speelt (Mits je er elke zondag dat TC BOO thuis speelt er bent). Aandeel aanschaffen kan door een berichtje te sturen naar iemand van het Dagelijks Bestuur of het team zelf!