U bent hier:

TAM in de media

Welkom op de mediapagina van Tennisclub Albertus Magnus! Hier delen we trots alle artikelen, persberichten en andere media-aandacht die onze studenten tennisvereniging heeft gekregen.

Davis Cup

RTV Noord: Wesley Koolhof kijkt uit naar sfeervol Martiniplaza in Davis Cup: 'M'n hele familie zit op de tribune' 

De komende twee dagen staat Martiniplaza weer in het teken van de Davis Cup. De Nederlandse tennissers treden aan tegen Zwitserland. Vorig jaar tegen Slowakije kolkte Martiniplaza, met 3500 toeschouwers. Ook dit weekend moet het weer een tennisfeest worden. De tribune werd vorig jaar voornamelijk bevolkt door studenten, veelal gehuld in oranje. Kim Krops en Lea Malingre van TAM, de tennisvereniging van Albertus Magnus, waren erbij. ‘Dat was een heel geslaagd weekend. We hebben ze echt naar de overwinning mogen juichen’, aldus Kim.

kim krops en lea mallingre tam wesley koolhof matwe middelkoop davis cup

Omroep West: Den Haag dit weekeinde overspoeld met honderden studenten

DEN HAAG - 'We komen voor het tennis, maar de feestjes horen er zeker bij.' Dat zegt Thomas Bloemberg, van Tennisclub Albertus Magnus (TAM) uit Groningen. Dit weekend komt hij met 76 mede-studenten naar Den Haag voor de Davis Cup. Nederland speelt in Sportcomplex Zuiderpark tegen Tsjechië. 'Het is een van de leukste evenementen van het jaar.'

omroep west tam