U bent hier:

Sponsoren van tam

TAM wordt gesponsord door verschillende soorten bedrijven. Een aantal van de bedrijven die dit doen zijn:

Promotex 
Promotex is een bedrijf dat producten en textiel verkoopt en dat ook bedrukt kan worden ter promotie. Je kan hier terecht voor relatiegeschenken, promotietextiel, custommade producten en kleding van Stanley en Stella. Ook kan je hier terecht voor het bedrukken van commissiekleding. Als TAMmer krijg je hier 10% korting. Mocht je dit willen doen, bel dan naar 050-5773636 onder vermelding van TAM.

Gaslicht.com 
Gaslicht.com is al jaren de trouwe hoofdsponsor van Gaslicht.com TAM Open. Het is de grootste en meest betrouwbare energievergelijker die energieprijzen van alle leveranciers helder laat zien. Bespaar honderderden euro's door via gaslicht.com naar een goedkopere energieleverancier over te stappen! Check hier hoe je dat kan doen!

Construction Fysiotherapie Groningen 
Binnen gezondheidsplein Damsterdiep is Construction Fysiotherapie gevestigd. Al sinds 2005 heeft de praktijk een goede naam opgebouwd in het begeleiden en revalideren van patiënten. Naast de sport fysiotherapie en manuele therapie, biedt de praktijk ook begeleiding van sporters op verschillende niveaus daar waar het gaat om het verbeteren van de fysieke mogelijkheden. Construction is al enige tijd een trouwe sponsor van de TAM. Heb jij interesse? Klik dan hier om naar de website te gaan. 

Belsimpel
Belsimpel werd in 2006 opgericht door Jeroen Doorenbos & Jeroen Elkhuizen, destijds studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. De telecommarkt was een chaotische markt met de focus op targets in plaats van de klant. Beide Jeroenen besloten de mobiele wereld te veranderen door de klant écht voorop te stellen met een platform waarbij je gemakkelijk kunt vinden wat bij je past: Belsimpel. Inmiddels zijn ze internationaal actief in 30 Europese landen onder de naam Gomibo.  

Inmiddels hebben we 700 gedreven collega’s die het allemaal leuk vinden om een stap extra te zetten en veranderingen te omarmen waarmee we de digitale wereld voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Problemen worden opgelost bij de kern en het beste idee telt, of iemand nou in een bijbaan zit of al 10 jaar lang Belsimpel-ervaring heeft.

Wil jij samen successen vieren en jezelf ontwikkelen, zo snel als het bedrijf? Kijk dan snel op www.werkenbijbelsimpel.nl. Van flexibele tot studiegerelateerde bijbanen, stages, traineeships en uitdagende startersfuncties binnen vrijwel elk vakgebied: je vindt het midden op de Grote Markt van Groningen.

Pouw Rent
Pouw Rent Autoverhuur is een autoverhuurder met een Gronings karakter. Verbonden met bijna elke grote studievereniging van Groningen, Pouw Rent is het bedrijf waar je gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoonsbusje huurt. Ze hebben een gigantische variatie aan voertuigen. Van een mini Cabriolet voor de romantische reisjes, tot aan een heel assortiment bestelbusjes. Er zit altijd een auto bij die aan je wensen voldoet.  

Als lid van TAM krijg je 10% korting bij het huren van een auto of busje. Heb je interesse? Bel dan naar  05  0211 1888 of neem een kijkje op de website.

2join
2join is jouw partner op het gebied van audiovisuele uitdagingen. Ons team wil niets liever dan samen met jou legendarische en memorabele momenten creëren. Met een flinke dosis passie voor AV-techniek gaan wij daarom iedere uitdaging met vertrouwen aan en overtreffen we jouw wildste verwachtingen. Of het nu gaat om de particuliere of zakelijke markt, verkoop, verhuur of advies: in 2join vind jij de juiste partner voor jouw uitdaging.
10% korting voor leden van TAM!