Sponsoren van TAM

TAM wordt gesponsord door een aantal bedrijven. De bedrijven die dit doen zijn de volgende:

Promotex 
Promotex is een bedrijf dat producten en textiel verkoopt en dat ook bedrukt kan worden ter promotie. Je kan hier terecht voor relatiegeschenken, promotietextiel, custommade producten en kleding van Stanley en Stella. Ook kan je hier terecht voor het bedrukken van commissiekleding. Als TAMmer krijg je hier 10% korting. Mocht je dit willen doen, bel dan naar 050-5773636 onder vermelding van TAM.

Gaslicht.com 
Gaslicht.com is al jaren de trouwe hoofdsponsor van Gaslicht.com TAM Open. Het is de grootste en meest betrouwbare energievergelijker die energieprijzen van alle leveranciers helder laat zien. Bespaar honderderden euro's door via gaslicht.com naar een goedkopere energieleverancier over te stappen! Check hier hoe je dat kan doen!

Construction Fysiotherapie Groningen 
Binnen gezondheidsplein Damsterdiep is Construction Fysiotherapie gevestigd. Al sinds 2005 heeft de praktijk een goede naam opgebouwd in het begeleiden en revalideren van patiënten. Naast de sport fysiotherapie en manuele therapie, biedt de praktijk ook begeleiding van sporters op verschillende niveaus daar waar het gaat om het verbeteren van de fysieke mogelijkheden. Construction is al enige tijd een trouwe sponsor van de TAM. Heb jij interesse? Klik dan hier om naar de website te gaan. 

Belsimpel 

Belsimpel werd in 2006 opgericht door Jeroen Doorenbos & Jeroen Elkhuizen, destijds studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. De telecommarkt was een chaotische markt met de focus op targets in plaats van de klant. Beide Jeroenen besloten de mobiele wereld te veranderen door de klant écht voorop te stellen met een platform waarbij je gemakkelijk kunt vinden wat bij je past: Belsimpel. Inmiddels zijn ze internationaal actief in 30 Europese landen onder de naam Gomibo.  

Inmiddels hebben we 700 gedreven collega’s die het allemaal leuk vinden om een stap extra te zetten en veranderingen te omarmen waarmee we de digitale wereld voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Problemen worden opgelost bij de kern en het beste idee telt, of iemand nou in een bijbaan zit of al 10 jaar lang Belsimpel-ervaring heeft.

Wil jij samen successen vieren en jezelf ontwikkelen, zo snel als het bedrijf? Kijk dan snel op www.werkenbijbelsimpel.nl. Van flexibele tot studiegerelateerde bijbanen, stages, traineeships en uitdagende startersfuncties binnen vrijwel elk vakgebied: je vindt het midden op de Grote Markt van Groningen.

Vandebron
Vandaag is een mooie dag om de energiemarkt op z’n kop te zetten’. Met deze woorden ging Vandebron in 2014 als nieuwkomer de energiemarkt op, uit ontevredenheid over het gesjoemel met groene stroom door de gevestigde orde van Nederlandse energiemaatschappijen. Bij Vandebron kies je daarom zelf je energiebron, zoals een sympathieke boer met een windmolen op zijn erf of het zonnepark in Groningen waar jij op uitkijkt vanuit je huis. Zo weet je precies waar je stroom vandaan komt en dus weet je zeker dat jouw stroom écht groen is opgewekt. Sinds 2016 heeft Vandebron ook een vestiging in Groningen, waar plusminus vijftig studenten met hun bijbaan de transitie naar duurzame energie proberen aan te jagen. Vaak kunnen we daarbij wel wat versterking gebruiken. Nieuwsgierig? Check hier wie we zoeken. 

Maxaro
Maxaro is de laatste jaren uitgegroeid van sanitairspecialist met een showroom van ca. 200 m² tot badkamer- en tegelspecialist met twee megashowrooms van in totaal 9.500 m². De showrooms zijn gevestigd in Roosendaal en Utrecht en beide bijzonder ruimtelijk ingedeeld. U vindt hier alles op badkamer- en tegelgebied. Maxaro verkoopt complete badkamers, maar ook tegels voor alle binnenruimtes. Heb jij interesse? Klik dan hier om naar de website te gaan.

Pouw Rent Groningen
Van Kleine stadsauto tot grote verhuisbus... 
Leden van TAM krijgen altijd 10% korting!
Pouw Rent Autoverhuur en Shortlease
Auto of bus huren bij Pouw Rent? Klik dan hier om naar de website te gaan.

BDO Accountants & Adviseurs
BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. En de beste plek om te werken. Of je nu accountant, fiscalist of consultant bent. Of je nu net start of al jaren ervaring hebt. Met 2.600 professionals en eigen klanten – van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot familiebedrijf. BDO is een kantoor waar iedereen zichzelf mag zijn. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft.

Fonky
Hé student! Heb je jouw stufi alweer opgezopen, maar is de 24ste nog lang niet in zicht? Herkenbaar… Gelukkig ben je bij Fonky aan het juiste adres. Wij bieden namelijk al bijna tien jaar de Ultieme Studentenbaan aan in Groningen. Werken bij Fonky betekent veel geld verdienen, zelf je werkdagen bepalen, ontwikkeling via de Fonky Faculty en natuurlijk veel borrels, feestjes en events. Klinkt als een relaxte bijbaan, toch? Kom een keertje langs op onze vestiging in de Poelestraat voor een kennismaking. Dan drinken we samen een Fonky Blond (ons eigen biermerk). Proost! 

2join
2join is jouw partner op het gebied van audiovisuele uitdagingen. Ons team wil niets liever dan samen met jou legendarische en memorabele momenten creëren. Met een flinke dosis passie voor AV-techniek gaan wij daarom iedere uitdaging met vertrouwen aan en overtreffen we jouw wildste verwachtingen. Of het nu gaat om de particuliere of zakelijke markt, verkoop, verhuur of advies: in 2join vind jij de juiste partner voor jouw uitdaging.
10% korting voor leden van TAM!

Sponsoren