Samenwerkingen

TAM Sponsoren

De TAM is een bloeiende vereniging met ruim 550 leden en tevens de hoogst spelende studententennisvereniging van Nederland. In het voorjaar wordt er competitie op zeer hoog niveau gespeeld door onze selectie. We hebben voor onze selectiespelers een eigen selectieplan opgesteld. Voor meer informatie over de selectie kijkt u onder het kopje selectie. Naast tennissen hebben wij nog tal van andere activiteiten. Er zijn 20 commissies die verschillende activiteiten en toernooien organiseren en verschillend drukwerk produceren, zoals een almanak en een clubblad.

Hieronder een aantal van onze grootste activiteiten en vormen van communicatie met onze leden.

Het TAM Open

Dit toernooi heeft een 3 t/m 9 gedeelte en bevat een Nationaal Ranglijst Toernooi (heren**/dames*). Dit toernooi, dat iedere eerste week van juli plaatsvindt, is met zijn ruim 450 deelnemers het grootste tennistoernooi van Noord-Nederland en het grootste studententennistoernooi van Nederland. De afgelopen jaren zijn hier voortdurend Nederlandse top-30 spelers onder de deelnemers vertegenwoordigd. Het toernooi wordt door onze toernooicommissie georganiseerd. Zij organiseren tevens onze clubkampioenschappen.

Het NK minitennis

Dit toernooi vindt eind november plaats. Drie dagen lang wordt er gestreden voor de kampioenschaptitel op het kleine veld. Sinds een aantal jaar is de titel Nationaal Kampioenschap in handen van de TAM. Het toernooi wordt ieder jaar weer groter en er komen steeds grotere namen op af. Het minitennis wordt gespeeld op een verkleind veld waarbij het draait om de "touch".

Almanak

De TAMmanak, zoals onze almanak heet, is een boekwerk dat jaarlijks wordt uitgebracht. Hierin staan onder andere alle commissies/tennisteams/genootschappen die onze vereniging rijk is. Het voornaamste doel van dit boekje is dat het een naslagwerk is met een adressenlijst van alle leden van de vereniging gecombineerd met een pasfoto. Deze almanak wordt zowel onder onze (oud)leden, als onder onze sponsoren verspreid.

Clubblad

Vier keer per jaar komt er een clubblad uit. In de 'Schreeuw van de Leeuw' staan onder andere de gebeurtenissen van de afgelopen weken beschreven en hierin wordt een aankondiging van de komende activiteiten gedaan. Alle leden krijgen dit blad thuis bezorgd. 

Dit is slechts een kleine greep uit het brede aanbod van activiteiten waar wij sponsoren voor zoeken. Naast tennisgerelateerde activiteiten zoeken wij ook sponsoren voor grote feesten, zoals ons jaarlijkse gala, diës etc. Tevens hebben wij ook tal van sponsormogelijkheden voor de selectie en voor de TAM in het algemeen.

Indien u meerdere activiteiten wilt sponsoren, dan kunt u ook kiezen voor een pakketdeal. Deze vindt u in onze brochure.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op de assessor via assessor@tam.nl.

Sponsoren