U bent hier:

ACLO Groningen

ACLO Groningen is het sportcentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en de Hanzehogeschool Groningen. Het biedt een breed scala aan sportfaciliteiten en activiteiten voor studenten en medewerkers.

Het ACLO Sportcentrum is uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder fitnessruimtes, sportzalen en buitenvelden. Hier kunnen mensen genieten van diverse sporten, variërend van fitness en zaalsporten tot buitensporten.

aclo sportcentrumaclo sportcentrum groningen

ACLO Openingstijden

De openingstijden van het ACLO Sportcentrum zijn ontworpen om aan de behoeften van studenten en medewerkers te voldoen. Het biedt flexibele uren, zowel doordeweeks als in het weekend, zodat mensen gemakkelijk tijd kunnen vinden om te sporten.

Openingstijden ACLO
Sportcentrum Willem Alexander Sportcentrum ACLO Station / Power Station

Maandag - vrijdag:

7:45-23:00

Maandag - vrijdag:

Voor precieze openingstijden, zie ACLO app

Maandag - vrijdag:

Voor precieze openingstijden, zie ACLO app

Zaterdag:

9:00-22:00

Zaterdag:

Gesloten

Zaterdag:

Gesloten

Zondag:

10:00-21:00

Zaterdag:

Gesloten

Zaterdag:

Gesloten

Sportaanbod bij de ACLO

ACLO organiseert verschillende sportactiviteiten, waaronder competitieve sporten, groepslessen en recreatieve evenementen. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te blijven, er is voor elk wat wils.

Naast sportfaciliteiten biedt ACLO ook diverse cursussen aan. Of je nu nieuwe sporten wilt ontdekken of je vaardigheden wilt verbeteren, er zijn cursussen beschikbaar voor verschillende niveaus en interesses.

ACLO Kaart

Als voltijd- of deeltijdstudent aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) of Hanzehogeschool Groningen (HG) kun je voor €59,95 een ACLO-abonnement aanschaffen. Dit kan eenvoudig via de website, de ACLO-app met iDEAL-betaling, of persoonlijk bij het Sportcentrum of ACLO Station. Zorg ervoor dat je je bewijs van inschrijving meeneemt.

Het ACLO-abonnement is gedurende het hele jaar verkrijgbaar en blijft geldig tot 1 september, ongeacht wanneer het wordt aangeschaft. Daarnaast zijn er specifieke abonnementen beschikbaar, zoals het 1st Semester abonnement (augustus tot en met januari), 2nd Semester abonnement (februari tot en met augustus), en het Summer abonnement (mei tot en met augustus) voor respectievelijk €49,95 en €24,95. Het Summer abonnement is echter niet beschikbaar voor verenigingssporters, zoals leden van TAM.

Let op! Als lid van TAM ben je verplicht om een ACLO-kaart aan te schaffen. Heb je geen ACLO-kaart aangeschaft voor de gestelde deadline? Dan geldt er een streng boetesysteem. Lees de informatie goed door en zorg dat je de ACLO-kaart tijdig aanschaft.

Voor tennisliefhebbers biedt ACLO een geweldige omgeving om hun vaardigheden te verbeteren. Met goed onderhouden tennisbanen en mogelijkheden voor training en wedstrijden bij één van de drie verenigingen TAM, T.C. Veracket of G.S.T.C, is het de ideale plek om je passie voor tennis te beoefenen. Een baan vrij huren naast de trainingen die je krijgt bij TAM is ook altijd mogelijk met de ACLO-kaart.

tam aclo groningen