Nieuws

Winnaars en finalisten Veracket open en NRT*

07 september 2022

Winnaars en finalisten Nationaal Ranglijsttoernooi (NRT*)

Deze editie van Veracket open NRT* was bijzonder succesvol voor TAM.

Bij de dames lag de druk hoog voor Amber Maalderink. De als eerste geplaatste speelster van TC BOO wilde zichzelf revancheren na de verloren finale van vorig jaar en begon haar campagne goed. Met een duidelijke overwinning in de eerste ronde waarin ze haar tegenstandster geen game gunde was de toon meteen gezet. De altijd bescheiden Amber wist zo zonder set verlies wederom de finale te behalen waarin ze toch een set moest afstaan. Toch wist ze zich in de derde set weer te herpakken en zo deze knappe titel op haar naam te schrijven. Namens TAM willen we Amber van harte feliciteren met deze titel en het fantastische seizoen dat ze heeft!

Bij de heren wist ons kersverse lid Jasper Visker de titel in het enkelspel te bemachtigen. Bijzonder knap was zijn zege in de halve finale tegen de als eerste geplaatste Rob van den Berg. Visker stormde daarna door en won ook de finale met relatief gemak van Sverre Bakker: 6-4 6-1.
De geboren Groninger was echter nog niet klaar bij Veracket en wist ook de finale van het dubbelspel te behalen. Samen met zijn partner Niels Roemeling wist hij de dubbelklapper te pakken en ook deze titel op zijn naam te zetten. Namens TAM willen wij ook Jasper en zijn dubbelpartner van harte feliciteren met deze fantastische week!

Winnaars en finalisten open toernooi

HE B(1) Ralph Boekema
HE C(2) Teun Scholten 
DE D(1) Hinke Bolt
HE E(2) Martijn Endendijk
HE F(2) David Doornbosch

Sponsoren