Nieuws

De wedstrijden voor het kampioenschap!

21 mei 2022

Het zesde competitieweekend is alweer in volle gang bezig. Om ervoor te zorgen dat de onderstaande teams kampioen worden hebben wij jullie hulp nodig! Kom op het park om de teams naar het kampioenschap te schreeuwen.

Zaterdag:

 • ’t Vlaggenschip: Als zij twee keer winnen zijn zij kampioen. Zij spelen vandaag thuis en de eerste twee singels zijn net begonnen.
 • Heren 2: Heren 2 speelt vandaag uit om het kampioenschap. Wanneer Thomas Bakker met zijn team weet te winnen vandaag zijn zij kampioen!
 • Heren 4: Heren 4 speelt vandaag thuis hun kampioenswedstrijd. Robbert de Keijzer die helaas vanwege gescheurde enkelbanden niet mee kan spelen probeert zijn team naar de overwinning te schreeuwen. Zij zijn zojuist gestart met de singels. Kom jij hen ook naar de overwinning schreeuwen?
 • TAM 1: TAM 1 heeft met Jens als captain vandaag 5-1 weten te winnen. Als zij volgende week weer winnen is TAM 1 kampioen.
 • TAM 3: Dit team staat met 2-1 voor. Het is heel spannend bovenin de poule. Als zij vandaag weten te winnen, zetten zij een hele grote stap richting het kampioenschap. Zij spelen vandaag helaas thuis op Kardinge.
 • TAM 5: Ondanks de knappe prestatie van 3-2 winst hebben zij het kampioenschap niet zelf in de hand. Het hangt af van wat hun tegenstanders doen deze laatste twee weekenden. Theoretisch kan het nog, het wordt heel spannend!

 Zondag:

 • TC BOO: TC BOO speelt beide weekenden helaas uit. Morgen spelen zij tegen Cream Crackers en dit belooft een lastige dag te worden. Wanneer Tijn met zijn team zowel morgen als zondag weten te winnen wordt TC BOO kampioen. Volgende week zal de beslissende wedstrijd zijn tegen Beekhuizen, die nu op de gedeelte eerste plek staat met TC BOO. Wat TC BOO dit jaar laat zien is een uitermate knappe prestatie!
 • TAM 2: Lotus en haar team spelen morgen thuis tegen T.C. de Uithof. TAM 2 staat 3 pinten voor op de nummer 2, waar ze het volgende week tegen op mogen nemen. Het worden twee onwijs spannende weekenden voor TAM 2 en kunnen alle steun gebruiken. Het is namelijk nog nooit gebeurd dat er een team van TAM kampioen wordt in de tweede klasse.
 • TAM 3/4: TAM 3 en TAM 4 zitten samen in een poule en het kampioenschap zal gaan tussen deze twee teams. TAM 3 staat met een speeldag meer gespeeld 5 punten voor op TAM 4. Pieter-Dirk en Jasper zullen de laatste weekenden voor de beste opstelling gaan zorgen. Wel is dit het laatste speelweekend voor TAM 3. Uitermate spannend dus.
 • TAM 5: Dit team met Teun als captain staat 21 punten los van Tepci waar zijn morgen tegen moeten spelen. Als zij morgen weten te winnen zijn zij heel dichtbij het kampioenschap. Als TAM 5 dit jaar kampioen weet te worden dan hebben we volgend jaar 5 teams in de derde klasse of hoger op zondag gemengd. Dit komt nagenoeg nooit voor bij TAM en is dus een uitermate knappe prestatie!!
 • TAM 9: Dit team weet met een speelronde minder gespeeld te hebben de eerste plek al de hele competitie te verdedigen. Het kampioenschap is binnen handbereik. Nog twee keer winnen en TAM 9 weet ook kampioen te worden.

Kortom, dit weekend en volgend weekend genoeg mooie potjes tennis. Kom met je team, commissie, genootschap of vriendengroep lekker naar het park om de teams aan te moedigen. Zij hebben het nodig!

Sponsoren