Nieuws

Testen voor toegang - TAM Open

02 juli 2021

Over een paar dagen begint het allerleukste tennistoernooi van Nederland, namelijk Gaslicht.com TAM Open! Na een jaar te hebben gehad waarin ons toernooi niet door kon gaan, staat iedereen natuurlijk te popelen om zich weer op ons paarse park te begeven. 

Helaas zijn we nog niet volledig van het coronavirus verlost, wat er voor zorgt dat we voorzichtig moeten zijn, ook tijdens Gaslicht.com TAM Open. Na een grondige afweging hebben we, in samenspraak met de RUG, het Sportcentrum en de veiligheidsregio moeten besluiten om Gaslicht.com TAM Open een ‘testen voor toegang evenement’ te maken. 

Dit betekent dat je, voordat je het park wilt betreden, een negatief testbewijs of vaccinatiebewijs moet laten zien bij de ingang. Deze test is 40 uur geldig. Maar dit betekent ook dat we de anderhalvemeterregel kunnen loslaten en de hele week kunnen genieten van feesten, tennis en partijen. Verheug je dus op de bekende activiteiten gedurende de week; met onder andere een bierproeverij, het barcofeest, het tocofeest, de bestuursbekendmaking en als absoluut hoogtepunt op zaterdag het optreden van Bittersweet. 

Bij de ingang van het park wordt je QR code gescand die je krijgt na een negatieve test of met een vaccinatiebewijs. Voor alle informatie omtrent het testen voor toegang ga je naar www.testenvoortoegang.nl

Daarnaast zijn nog een aantal Ludicanen opzoek naar een slaapplek. Heb jij een grote kamer of een GK waar een paar Ludicanen kunnen slapen? Geef dat dan door aan Stijn Bijker (0640236133) of iemand anders van de TOCO

Sponsoren