Nieuws

TAM zoekt een nieuw bestuur!

12 april 2021

Achter de schermen werken wij als bestuur gewoon door, maar het einde van ons bestuursjaar komt langzaam dichterbij. Om die reden zijn we weer begonnen met de zoektocht naar een nieuw bestuur. Wellicht heb je hier nog helemaal niet over nagedacht of misschien wacht je al tijden met smart op dit bericht. In september is het namelijk voor ons alweer tijd om het spreekwoordelijke stokje over te dragen. Vijf nieuwe enthousiaste TAMmers zullen dan een jaar lang aan het roer van onze mooie vereniging staan.

Interesse? Stuur dan voor dinsdag 1 juni 2021, geheel vrijblijvend, het sollicitatieformulier en je CV op naar assessor@tam.nl. Meer informatie over de procedure van de sollicitatie is hier te vinden. Tevens vind je hier het sollicitatieformulier en de online bestuursfolder. 

Wil je meer informatie over het bestuur of ben je benieuwd naar eerdere ervaringen? Schroom dan niet om een berichtje/mailtje te sturen naar assessor@tam.nl met daarin je vragen. Uiteraard zijn wij als bestuur altijd bereid om alle bestuursgerelateerde vragen te beantwoorden. Stuur ons gerust een mailtje of appje. Daarnaast willen we ook graag de tijd nemen om een koffietje te doen of om te (video) bellen. Tot slot kan je met je vragen altijd terecht bij oud bestuurders. 

Let op: De overdracht van je functie begint in augustus. In overleg met je voorganger kan dit, in verband met een al geplande vakantie, wat verschuiven.

Met TAMsche groet, 

Names bestuur 'Gouden Greep'
Karlijn Schoolkate
h.t. Assessor der Tennisclub Albertus Magnus

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpelVandebronMaxaro Badkamers en TegelsGelkinge 9