Nieuws

Clubkampioenschappen gaan door!

06 april 2021

Beste TAMmers,

Goed nieuws, we hebben officieel groen licht gekregen voor het doorgaan van de clubkampioenschappen!

Na de hervatting van de trainingen kunnen nu dus ook de eerste wedstrijden plaatsvinden en wordt er gestreden voor het kampioenschap van onze mooie vereniging in verschillende categorieën. Het toernooi zal op vrijdagavond 16 april starten en duurt tot zondagavond 18 april. Inschrijven is al mogelijk via www.toernooi.nl, dus wacht niet te lang en schrijf je meteen in!

Door de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om na je wedstrijden te genieten van een drankje en de gezelligheid in 't Haarhuisje zoals we misschien gewend zijn, maar de clubkampioenschappen zijn wel weer een van de eerste fysieke activiteiten die door kunnen gaan en we gaan eromheen wel leuke dingen organiseren. Inschrijven is dus zeker de moeite waard en wij verheugen ons nu al op de mooie wedstrijden die dit jaar gespeeld gaan worden!

Hoe schrijf je je in?
Stap 1: Druk op de link
Stap 2: Maak een account aan of log in
Stap 3: Druk op 'klik hier om in te schrijven'
Stap 4: Lees even het toernooireglement even door
Stap 5: Volg de stappen en druk op 'inschrijven bevestigen'
Hierbij de link naar het toernooi: https://www.toernooi.nl/sport/tournament... 

Een paar dagen voordat het toernooi begint, zullen de schema's en de tijden van jouw wedstrijden online komen te staan. Check af en toe dus even toernooi.nl.

Met TAMsche groet,

Toernooicommissie '20/'21
'Tocolicious'

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpelVandebronMaxaro Badkamers en TegelsGelkinge 9