Nieuws

TAM App

Praeses TAM
29 maart 2021

Een aantal maanden geleden zijn wij begonnen met het ontwikkelen van een app voor TAM. Na lang testen en ontwikkelen is de app goed genoeg om hem voor iedereen beschikbaar te stellen. Daarom nodigen wij iedereen uit om hem te installeren en vooral te blijven gebruiken! De app kan de meeste dingen die de site ook kan, zoals het aan- en afmelden voor trainingen, het inschrijven voor evenementen en het bekijken/downloaden van foto's.

Wij hebben de app zelf natuurlijk ook al getest en vooralsnog werkt hij erg goed. Desondanks, kan het zo zijn dat er bepaalde functies missen/niet goed werken en wij willen jullie dan ook vragen om alle toevoegingen, opmerkingen en vragen over de app vooral mede te delen en te stellen. Dan kunnen wij de app blijven perfectioneren, zodat het gebruiksgemak omhoog gaat. De app heeft een heleboel mogelijkheden, dus zodra je denkt dat er iets mist, laat het vooral weten en wellicht kan het geïmplementeerd worden. Om de app te downloaden druk je op Google voor de android versie en druk op Apple voor de iOS versie. Ook kan je in de Google Play Store zoeken op 'TAM', op 'Nieuw' drukken en dan verschijnt de app bovenaan. In de App Store kun je zoeken op 'Tennisclub Albertus Magnus'.  

Alle feedback is welkom!

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpelVandebronMaxaro Badkamers en TegelsGelkinge 9