Nieuws

Trainingsronde 3 online

20 maart 2021

We mogen weer! Door een aangepast rooster die nog goedgekeurd moest worden door de ACLO en het Sportcentrum duurde het even wat langer, maar de indeling van trainingsronde 3 staat online op de TAM site. De ronde begint op maandag 15 maart en loopt tot en met vrijdag 2 juli. Deze trainingsronde zijn er een aantal zaken die anders gaan dan normaal. 

Door de avondklok kan er vanaf 20:00 uur niet meer getraind worden, voor deze uren hebben we alternatieve momenten gevonden. Deze groepen krijgen daar een mail over. Ook is het een tijdje niet mogelijk om trainingen over te nemen, door de maatregelen moet er namelijk met vaste groepen getraind worden. Het is nog wel altijd van belang om je af te melden voor de training, hierop zal het boetesysteem weer van kracht zijn. Dit boetesysteem gaat vanaf maandag 22 maart in, omdat het redelijk kort dag is en de eerste week weer even wennen zal zijn voor iedereen. Voor meer informatie over het boetesysteem, volg deze link: Boetesysteem

Vanwege de vele aanmeldingen (top!) is het helaas niet gelukt om iedereen zo vaak te laten trainen als hij/zij zou willen. Iedereen kan in ieder geval één keer trainen in de week en velen ook meerdere keren. Vanaf deze week zal er wel veel meer ruimte zijn om een baan te huren via de ACLO, ook mag 5 april de laddercompetitie van start gaan waardoor er weer meer getennist kan worden naast de training. Hierover later meer.

Bekijk de indeling van trainingsronde 3 hier: trainingsronde 3.
Jouw eigen planning vind je hier: mijn trainingsuren 

Op het park is het weer van belang om je aan de veiligheidsregels te houden:
- Blijf bij klachten thuis
- Houd anderhalve meter afstand
- Geef de voorgaande groep genoeg ruimte en tijd om hun spullen te pakken
- Na de training gelijk weer vertrekken

Er zal ook weer een groepsapp komen waar de captains van elke trainingsgroep in zitten en waarin ik de belangrijkste veranderingen verstuur en de captains vragen kunnen stellen. 

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan kun je Tijn mailen of appen.

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpelVandebronMaxaro Badkamers en TegelsGelkinge 9