Nieuws

Nieuwe ronde vrij tennissen

02 februari 2021

Nieuwe ronde vrij tennissen in het weekend!

Goed nieuws! We hebben met de ACLO en het Sportcentrum kunnen regelen dat we in het weekend de 4 buitenbanen van 10:00 tot 17:00 kunnen reserveren voor de verenigingen. Komend weekend hebben we net als vorig weekend het park nog voor ons alleen, waardoor er weer veel mogelijke uren zijn waarop je even kan tennissen met iemand. Per uur kunnen er maximaal acht mensen zich inschrijven, omdat je natuurlijk alleen 1 tegen 1 mag spelen. Zorg ervoor dat je dus met zijn tweeën afspreekt en niet in je eentje op de bonnefooi komt. Denk ook weer even goed aan alle regels van het RIVM! Je kunt je niet als koppel opgeven en moet je per persoon dus even inschrijven via het formulier op de site. Een ton met tennisballen zetten we voor jullie klaar, maar het is ook handig om zelf wat ballen mee te nemen als je die nog thuis hebt liggen.

Opgeven voor jouw gewenste tijd kan onder het kopje activiteiten op de site, daar staan alle uren als activiteit erop en kun je ook zien op welk uur er nog plek is. Vanaf het weekend van 13 februari zal er gewerkt worden met een vast schema, de nieuwe aanmeldlinkjes zullen dan elke maandag online komen.

Veel plezier en trek iets warms aan!

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpelVandebron