Nieuws

Overlijdensbericht

Bestuur TAM
06 januari 2021

Geachte leden der Tennisclub Albertus Magnus, 

Tot ons grote verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van TAM-lid Saskia Mulder. Ze heeft besloten om zelf uit het leven te stappen. Onze gedachten gaan in eerste instantie uit naar haar familie, vrienden en naasten. Wij wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Aanstaande vrijdag tussen 12:00 - 17:00 is er een mogelijkheid om naast het park, op P2, afscheid te kunnen nemen. Er zal hier een boek liggen waar je een bericht achter kunt laten. Dit boek zal naar haar familie worden opgestuurd. 

In verband met het overlijden gaat onze vereniging in verenigingsrouw, tot en met zaterdag 9 januari 2021 zijn alle activiteiten afgelast. Daarnaast is de gehele vereniging inactief. 

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpel