Nieuws

Lever nu je KVI in voor een halfjaarlijkse commissie!

Assessor
19 december 2020

Het TAM-jaar vliegt voorbij. Helaas hebben we de afgelopen tijd weinig van TAM kunnen meemaken. Maar gelukkig lijkt het licht achterin de tunnel steeds feller te worden. Ook voor het tweede halfjaar staan er nog vele activiteiten en natuurlijk de competitie op de planning.

Om ervoor te zorgen dat de activiteiten tot in de puntjes worden verzorgd, zijn we wederom op zoek naar enthousiaste TAMmers die dit met een hechte groep willen aangaan. Lijkt het jou leuk actiever te worden binnen TAM, nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen? Lever dan vóór 15 januari 23:59 een KVI (Kennisgeving Van Interesse) in via deze link.

Je mag je KVI zo invullen als jij wil, wees creatief! Houd wel in je achterhoofd dat de keuze wordt gemaakt op basis van de leukste/origineelste KVI. De volgende punten moeten duidelijk naar voren komen in je KVI:

- Informatie over jezelf
- Je motivatie om een commissie te doen
- Eventuele eerdere commissie ervaring(en)
- In welke commissie je interesse hebt
- In welke functie je interesse hebt (als je schrijft voor de NK-Minitenniscommissie) 

Onder aan deze e-mail staat meer informatie over de halfjaarlijkse commissies waar je een KVI voor kan inleveren. 

Mocht je vragen hebben over de verschillende commissies, hoe het is om commissie te doen of heb je een andere vraag,kun jij mij altijd bellen of appen via 0625340825 of stuur een mailtje naar assessor@tam.nl 

Met TAMsche groet, 

Karlijn Schoolkate

h.t. Assessor der Tennisclub Albertus Magnus

Bestuur ‘Gouden Greep’

Extra informatie

Introductiecommissie (8 personen) – Loopt af in oktober
Deze commissie regelt alles voor de eerstejaars. Ze organiseren de Albertus Clinic, een dag waarbij alle nieuwe eerstejaars van Albertus komen eten en tennissen op TAM. Naast deze clinic organiseren ze het gehele eerstejaarstraject van TAM met als klap op de vuurpijl: het Schierweekend!

KEI-commissie (6-8 personen) – Loopt af in augustus
De KEI-commissie zorgt ervoor dat TAM zichtbaar is tijdens de KEI-week. Tijdens deze week werven zij potentiële nieuwe TAMmers op de informatie- en sportmarkt. Ook zorgen ze ervoor dat we mee kunnen lopen in de KEI-parade en organiseren ze andere activiteiten tijdens deze week, ook staan zij in contact met het KEI-bestuur. 

NK-Minitenniscommissie (8 personen) – Loopt af in november
In november organiseert deze commissie hét NK-minitennis toernooi dat ooit bij verschillende studententennisverenigingen gehouden werd, maar alleen bij TAM is blijven bestaan. Externe verenigingen komen massaal naar Groningen voor de titel Nederlands Kampioen minitennis en om de nodige biertjes te drinken tijdens de feestavonden. Het toernooi blijft maar groeien en wordt steeds professioneler.

Binnen deze commissie zijn verschillende functies te vervullen, namelijk: Praeses, Fiscus, PR/activiteiten/logistiek, wedstrijdleiding en acquisitie. Indien je interesse hebt in een van deze functies, vermeld dit dan in je KVI.

TAMpionshipmanagercommissie (3-5 personen) – Loopt af in mei
Deze commissie zorgt voor het 'managerspel' binnen de TAM. Voor de competitie begint, zorg je dat TAMmers een team samenstellen met spelers uit de zondag competitie en de eerste zaterdagteams. Wint de door jou gekozen speler, dan verdien je punten. De uiteindelijke winnaar van het spel krijgt een leuke geldprijs. Vervolgens zorg je iedere week dat er tussenstanden bekend zijn en dat het spel blijft leven bij TAM. Ervaring met php is een pré!

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpel