Nieuws

Nieuwe coronamaatregelen TAM

Praeses TAM
16 december 2020

Zoals bij iedereen wel bekend zal zijn, heeft de overheid nieuwe maatregelen in werking gesteld waardoor we in een lockdown terecht zijn gekomen. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor TAM. In deze mail zullen we zo goed mogelijk uitleggen wat er precies veranderd is door deze nieuwe maatregelen. De maatregelen die voor onze vereniging gelden, zullen ten minste tot 19 januari van kracht zijn.

  • Helaas kunnen we niet meer trainen. Dit komt doordat de blaashallen tennis tot een binnensport maken.
  • Doordat de maatregelen ten minste tot 19 januari van kracht zijn, betekent dit ook dat de 2de trainingsronde later begint. Deze zal zo snel mogelijk van start gaan wanneer dit weer mag. De deadline voor het inschrijven blijft op 20 december staan.
  • Daarnaast is de laddercompetitie nog steeds uitgesteld. Deze zal ook van start gaan wanneer we groen licht krijgen vanuit de KNLTB.
  • Het tennispark blijft wel open, het is dus wel mogelijk om een buitenbaan te reserveren via de ACLO.

Wij hopen dat jullie allemaal gezond blijven en willen jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Moge 2021 beter uitpakken dan het afgelopen jaar. Wij hebben in ieder geval erg veel zin om jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op het tennispark en misschien zelfs in ’t Haarhuisje!

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpelVandebronMaxaro Badkamers en TegelsGelkinge 9