Nieuws

Inschrijving voorjaarscompetitie geopend!

09 november 2020

Hoewel de najaarscompetitie nog maar net voorbij is en we nog maar kort bezig zijn met trainen, is het al mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie die begint in april 2021. Ieder competitieweekend wordt er vanaf vrijdagmiddag tot en met zondagavond gespeeld en is er dus ontzettend veel te doen en te zien op de vereniging.

Je kunt je aanmelden voor de competitie door in te loggen op de TAM site. Vervolgens dien je naar het kopje 'tennis' te gaan, dan 'competitie' en als laatste 'inschrijven voorjaarscompetitie 2021'. De deadline staat op zondag 29 november 23:59!

Wij hopen jullie in grote getalen weer te mogen verwelkomen op het park!

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpelVandebronMaxaro Badkamers en TegelsGelkinge 9