Nieuws

Competitiespecial 5

09 oktober 2020

Inmiddels is het tweede competitieweekend zonder  publiek begonnen. Om iedereen desondanks op de hoogte te houden, presenteer ik hier de vijfde competitiespecial.

De zaterdag zit er inmiddels op, en het was een zware dag voor TAMmers. Dames 1 heeft 5-1 verloren van onze vrienden in het blauw. Ook TAM 3 heeft een flinke nederlaag geleden tegen Veracket 8. Het is een meevaller voor Vera dat er geen bier meer mag worden gedronken op het park, gezien ze anders de gevreesde pitcheradt had mogen trekken. Ook TAM 4 heeft niet kunnen winnen van Veracket. Hoewel invaller Jadira een ijzersterke dubbel heeft gewonnen met Lisa, kon Vincent zijn sets net niet net niet winnen en is het team 2-3 verslagen. TAM 2 en heren 2 hebben onze eer hoog gehouden door te winnen van Nienoord en T Wold. TAM 1 en heren 4 hebben allebei één pot te veel verloren om de winst te behalen.

Zowel heren 5 als TAM 6 heeft door de regen nog niet kunnen spelen. Beide teams hebben hierdoor nog even de tijd om hard te trainen tegen hun aanstaande tegenstanders. Baggerschuit staat op het moment van typen 2-1 voor, maar ook hier zorgde de regen ervoor dat twee potten zijn uitgesteld. Hopelijk blijven ze voorstaan en heeft Colin meer dan één uur geslapen wanneer de pot wordt herpakt.

Ook voor de zondagteams is het spannend of het droog genoeg blijft om alle potten te spelen. Er wordt uiteraard gehoopt op een droge dag, want het beloven weer spannende wedstrijden te worden!

TC BOO bijt om 10 uur het spits af tegen Zandvoort 1. Zandvoort heeft momenteel 4 punten meer dan TC Boo. Het zouden zware potten kunnen worden, en we wensen ons sterteam heel veel succes. TAM 5 staat ook vroeg op de baan om het tegen Bontekoe 1 op te nemen. Het team zal de Friesen vast van de baan slaan!

Om half 11 zullen de eerste potten op ons park beginnen. TAM 7 verwelkomt Oldencate 1. Oldencate staat met slechts één puntje meer op de tweede plaats binnen de poule. Het team maakt dus een goede kans. Heren 1 neemt het op tegen GSTC 1.  Beide teams hebben nog geen enkele dag gewonnen, waardoor dit nog spannende wedstrijden kunnen worden. Onze heren staan ook nog eens een punt boven GSTC, wat de kansen in hun voordeel brengt. Het is echter wel van belang dat de scooter van Jan Pieter eens niet kapot is zodat hij op tijd kan komen.

Om 11 uur staat TAM 3 in Helpman klaar om het op te nemen tegen GLTB. Ook deze teams hebben het allebei zwaar binnen de competitie. Hopelijk is Jordy weer wat hersteld van afgelopen woensdag, want het team kan alle kracht gebruiken!

Tot slot zal TAM 9 het om 13:00 opnemen tegen RUNA 1. TAM9 heeft nog geen wedstrijddag gewonnen, dus het is tijd om daar verandering in te brengen. Hopelijk heeft Jadira geen kater en laat ook de rest van het team zich van de beste kant zien!!

We wensen alle zondagspelers heel veel succes toe en hopen dat het weer mee blijkt te vallen!

Competitiespecial 5

Inmiddels is het tweede competitieweekend zonder  publiek begonnen. Om iedereen desondanks op de hoogte te houden, presenteer ik hier de vijfde competitiespecial.

De zaterdag zit er inmiddels op, en het was een zware dag voor TAMmers. Dames 1 heeft 5-1 verloren van onze vrienden in het blauw. Ook TAM 3 heeft een flinke nederlaag geleden tegen Veracket 8. Het is een meevaller voor Vera dat er geen bier meer mag worden gedronken op het park, gezien ze anders de gevreesde pitcheradt had mogen trekken. Ook TAM 4 heeft niet kunnen winnen van Veracket. Hoewel invaller Jadira een ijzersterke dubbel heeft gewonnen met Lisa, kon Vincent zijn sets net niet net niet winnen en is het team 2-3 verslagen. TAM 2 en heren 2 hebben onze eer hoog gehouden door te winnen van Nienoord en T Wold. TAM 1 en heren 4 hebben allebei één pot te veel verloren om de winst te behalen.

Zowel heren 5 als TAM 6 heeft door de regen nog niet kunnen spelen. Beide teams hebben hierdoor nog even de tijd om hard te trainen tegen hun aanstaande tegenstanders. Baggerschuit staat op het moment van typen 2-1 voor, maar ook hier zorgde de regen ervoor dat twee potten zijn uitgesteld. Hopelijk blijven ze voorstaan en heeft Colin meer dan één uur geslapen wanneer de pot wordt herpakt.

Ook voor de zondagteams is het spannend of het droog genoeg blijft om alle potten te spelen. Er wordt uiteraard gehoopt op een droge dag, want het beloven weer spannende wedstrijden te worden!

TC BOO bijt om 10 uur het spits af tegen Zandvoort 1. Zandvoort heeft momenteel 4 punten meer dan TC Boo. Het zouden zware potten kunnen worden, en we wensen ons sterteam heel veel succes. TAM 5 staat ook vroeg op de baan om het tegen Bontekoe 1 op te nemen. Het team zal de Friesen vast van de baan slaan!

Om half 11 zullen de eerste potten op ons park beginnen. TAM 7 verwelkomt Oldencate 1. Oldencate staat met slechts één puntje meer op de tweede plaats binnen de poule. Het team maakt dus een goede kans. Heren 1 neemt het op tegen GSTC 1.  Beide teams hebben nog geen enkele dag gewonnen, waardoor dit nog spannende wedstrijden kunnen worden. Onze heren staan ook nog eens een punt boven GSTC, wat de kansen in hun voordeel brengt. Het is echter wel van belang dat de scooter van Jan Pieter eens niet kapot is zodat hij op tijd kan komen.

Om 11 uur staat TAM 3 in Helpman klaar om het op te nemen tegen GLTB. Ook deze teams hebben het allebei zwaar binnen de competitie. Hopelijk is Jordy weer wat hersteld van afgelopen woensdag, want het team kan alle kracht gebruiken!

Tot slot zal TAM 9 het om 13:00 opnemen tegen RUNA 1. TAM9 heeft nog geen wedstrijddag gewonnen, dus het is tijd om daar verandering in te brengen. Hopelijk heeft Jadira geen kater en laat ook de rest van het team zich van de beste kant zien!!

We wensen alle zondagspelers heel veel succes toe en hopen dat het weer mee blijkt te vallen!

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpelVandebronMaxaro Badkamers en TegelsGelkinge 9