Nieuws

Terugblik Eerstejaarstraject

24 september 2020

Het eerstejaarstraject begon dit jaar anders dan normaal. We trapten de eerste dag af bij het Stadslab. Hier konden alle eerstejaars met hun mentoren heen om kennis te maken met TAM. De Introductiecommissie ‘INTROpolis’ heeft een welkomst praatje gehouden. Hierna werden het bestuur en alle commissies voorgesteld. Na alle serieuze praatjes was het tijd voor wat gezellige spelletjes om elkaar en TAM te leren kennen. De commissies konden rondlopen om met de eerstejaars te praten en wellicht nieuwe commissiegenoten aan de haak te slaan. Al met al was het een geslaagde eerste dag van het EJT!

De tweede dag was er een rondleiding op TAM waarbij de mentorgroepjes de mogelijkheid hadden om TAM merchandise te kopen en ’t Haarhuisje te bekijken. Ook kregen alle groepjes een antwoord op de onmogelijke vraag die ze later bij de pubquiz konden gebruiken. De online pubquiz vond in de avond plaats, waarbij mooie prijzen te winnen waren. 

De derde en laatste dag was wederom bij Stadslab. De eerstejaars hadden de mogelijkheid om met alle commissie te praten en hun KVI in te leveren. Het thema was deze avond TAM paars en we zagen menig man flaneren in TAM paarse kleuren. Ook was er een DJ aanwezig die voor de nodige hitjes zorgde wat een gezellige sfeer creëerde. 

Introductiecommissie ‘INTROpolis’ heeft zich erg goed ingezet om ondanks het coronavirus toch een eerstejaarstraject neer te zetten waar op een veilige manier kennis gemaakt kon worden met de eerstejaars en zij met TAM. Super goed gedaan!

Sponsoren

Energie vergelijkenBelsimpel