Nieuws

Update omstandigheden

Praeses TAM
24 april 2020

Afgelopen dinsdag heeft Mark Rutte weer een nieuwe update gegeven over de huidige situatie. De ‘lockdown’ is voor nu verlengd tot 20 mei, wat inhoudt dat onze activiteiten ook zullen worden opgeschort tot in ieder geval deze datum. Wat hierna gebeurt zal zoals gewoonlijkworden gecommuniceerd via onze kanalen.

De competitie is door de KNTLB verplaatst naar het najaar. Dit betekent dat er dit voorjaar geen competitie gespeeld zal worden. Wanneer er meer duidelijk is over de najaarscompetitie zullen we dit communiceren. 

Over verdere zaken als trainingen en activiteiten na 20 mei kunnen wij helaas nog geen updates geven. Hierbij zijn wij afhankelijk van het kabinet en de maatregelen die zij zullen nemen in de komende periode.

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel