Nieuws

Aanmelden competitie

Praeses TAM
14 november 2019

Het is weer mogelijk om je in te schrijven voor één van de mooiste periodes bij TAM, de voorjaarscompetitie. 7 weken waarbij de weekenden in het teken staan van tennissen en gezelligheid. Je kunt je aanmelden voor de voorjaarscompetitie door in te loggen op de TAM site. Vervolgens dien je naar het kopje 'tennis' te gaan, dan 'competitie' en als laatste 'inschrijven competitie 2020'. Klik vervolgens op de link om het formulier in te vullen en je aan te melden. Dit kan t/m zondag 17 november voor de zaterdag en zondag competitie. De inschrijvingen voor de vrijdag blijven langer open. Mocht je slechts een paar weekenden kunnen en wil je toch graag spelen geef je dan vooral op als invaller.

Vrijdagcompetitie
Voor de beginnende tennisser is er de vrijdagcompetitie, een interne competitie met teams van TAM, GSTC en Veracket. Elke vrijdagavond speel je wedstrijden met je team, om vervolgens de avond mooi af te sluiten met een feest in 't Haarhuisje. Tijdens deze competitie maak je kennis met het spelen van wedstrijden en alle spelregels die erbij komen kijken.

Zaterdag- en zondagcompetitie
Uiteraard is er voor de gevorderde tennisser de competitie op de zaterdag en de zondag. Je speelt met je team tegen andere teams uit de regio en strijdt echt om het kampioenschap. 

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel