Nieuws

Fed Cup 2020

Praeses TAM
30 oktober 2019

De inschrijvingen voor Fed Cup 2020 zijn geopend! Elk jaar reizen we met een grote groep TAMmers af naar een internationaal toernooi. Dit jaar is dat de Fed Cup. De kwalificatieronde voor de Fed Cup Finals vindt plaats in Den Haag en ontmoeting tegen Wit Rusland wordt gespeeld op 7 en 8 februari. Deze twee dagen zullen wij ons paarse hart delen met de kleur oranje, om zo ons land naar de overwinning te juichen. 

 

Nederland en Wit-Rusland speelden vier keer eerder tegen elkaar. De onderlinge tussenstand is 3-1 in het voordeel van Nederland. De laatste interland dateert uit 2017. In Minsk won het gastland met 4-1 van de Oranjedames. Wit-Rusland is de huidige nummer 5 van de wereldranglijst en heeft als sterkste speelster, Aryna Sabalenka de huidige nummer 16 van de wereldranglijst. Nederland staat op plek 19 van de wereldranglijst met Kiki Bertens als sterkste speler, de huidige nummer 8 van de wereldranglijst.

 

Meld je voor 15 november aan voor dit spektakel via de website en verzeker jezelf hiermee van een ticket! 

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel