Nieuws

Meerjarenbeleidsplan 2019-2022

18 september 2019

Beste TAMmer,
Afgelopen maandag vond de EALV plaats. Tijdens deze vergadering is het Meerjarenbeleidsplan 2019-2022 niet behandeld. Deze wordt nu behandeld tijdens de OALV op maandag 30 september. Het meerjarenbeleidsplan is een van de belangrijkste documenten omdat deze de koers van de vereniging voor de komende jaren bepaald. Met deze reden willen wij jullie vragen om het document door te nemen en op de OALV vragen te stellen en het stuk te voorzien van feedback. Jouw input kan invloed hebben op hoe de vereniging er de komende jaren uit gaat zien! Wij hopen jullie allen te zien/horen op de OALV. Tot dan! Download het MJBP 2018-2019 hier.

Overdacht Algemene Ledenvergadering
Maandag 30 september - 19:00
Borrelruimte, Albertus Magnus
Dresscode: hakje/rokje - jasje/dasje

Opgeven om van te voren te eten kan t/m zondag 22 september via de website

Met TAMsche groet,

Bestuur ‘5TRAIGHT 5ETS’

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel