Nieuws

Kom tennissen en studeren bij de TAM!

Assessor TAM
11 augustus 2019

Hi toekomstige studenten!
Tennissen, meedoen aan vele activiteiten en vrienden voor het leven maken? Kom dan bij de leukste studenten sportvereniging van Groningen, de TAM! Tennisclub Albertus Magnus biedt voor ieder wat wils. Of je nu selectie tennist of nog nooit een tennisracket hebt aangeraakt, de TAM is er voor iedereen.

Naast het tennissen staat het Haarhuisje elke dinsdagavond open voor biertjes en worden er door het hele jaar heen vele activiteiten georganiseerd zoals tennistoernooien, wintersport en themafeesten. Daarnaast is er ook een traject voor eerstejaars zodat iedereen elkaar goed leert kennen. Ook kan je als eerstejaars actief worden door een van de vele commissies te gaan doen.

Bij de TAM hebben we ook aan jullie studentenportemonnees gedacht, zo is de contributie erg laag, net als de prijzen voor de nodige versnaperingen op het Haarhuisje.

Ben je overtuigd of wil je nog wat meer informatie? Ga dan naar www.tam.nl of zoek ons op tijdens de KEI-week bij de informatiemarkt of de sportmarkt. Ook staan wij elke avond in de Billie Jean (Poelestraat 55, naast de &ZO) om jullie te voorzien van informatie of simpelweg, een leuk feestje.

Zet jezelf op 'geïnteresseerd' bij ons Facebook evenement als je op de hoogte wil blijven van ons programma tijdens de KEI-week.

Fijne KEI-week en tot snel!

Liefs, 
KEIcommissie 'The sKEI's The Limit'

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel