U bent hier:

GNSK 2019

18/06/2019

Afgelopen weekend zijn we met een aantal TAMmers afgereisd naar Amsterdam om Groningen te vertegenwoordigen op het GNSK. Tijdens het GNSK nemen alle studenten steden van Nederland het tegen elkaar op in verschillende sporten. Samen met Daan, Coen, Mirte, Noa en Nina kwamen wij uit voor het tennisteam.

Vrijdagmiddag 13:00 stond op de planning om te vertrekken. Eerste hobbel in de weg, onze truien waren niet meer bij de ACLO aanwezig en waarschijnlijk al onderweg naar Amsterdam. Vervolgens is van de tweede auto de band lek geprikt. Geluk bij een ongeluk, er woont een auto monteur in de straat en die heeft het reservewiel er binnen twee minuten opgelegd. Dan eindelijk klaar om te gaan. Spelers check, tennisrackets check, auto's check, tenten che.. Volledige miscommunicatie en nu missen we een tent. Gelukkig is daar Decathlon en kunnen we met een blitse tent richting Amsterdam vertrekken met een lichte vertraging.

Eenmaal aangekomen in Amsterdam en de sfeer zit er meteen goed in. Tenten opgezet, avondmaaltijd staat klaar en we bekijken alvast de concurrentie bij Chip & Charge. Gezellige eerste avond gehad maar de wekker wordt weer gezet omdat we zaterdag ochtend mogen aantreden tegen Tilburg. Na een regenachtige nacht waarin we het gelukkig wel droog hebben gehouden, lopen we maar eens richting de tennisbanen. Tilburg wordt met een ruime 5-0 overwinning naar de verliezersronde gestuurd. Tweede ronde, titelverdedigers Rotterdam. Het blijkt een te grote opdracht en het lukt ons niet om voor een verrassing te zorgen. We genieten nog van de gezelligheid op het park en pakken het laatste feestje mee. Zondagochtend lekker rustig wakker geworden, ontbeten en weer terug gereden naar Groningen.

Het was weer een mooi weekend in Amsterdam met een 3/4e plek!

Bedankt Emma Kuipers & Decathlon voor onze redding!