Nieuws

TAM-partij

Praeses TAM
06 mei 2019

Beste TAMmers,
Vanavond is de TAM-partij! Het jaarlijks terugkerend feest waar bier/fris/wijn gedronken wordt op kosten van alle TAMmers, ook als je niet aanwezig bent! Dus geen reden om niet te komen. De avond start om 21:00 met een cantus verzorgd door twee prachtige zangleraren. Trek je TAMcessoires uit de kast, smeer de keel en kom naar ’t Huisje! Het beloofd een prachtige avond te worden. Heb je nog niet genoeg TAMcessoires? Bestel ze dan nog snel op de site: https://www.tam.nl/kleding/bestelformulier-tam-kleding

N.B. met het verschuiven van de datum is het eten voor de cantus komen te vervallen! Er kan dus niet op ’t Huisje gegeten worden alvorens de cantus begint. 

Met TAMsche groet,

Thijs Driessen
Praeses h.t. der Tennisclub Albertus Magnus

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel