Nieuws

Wijzigingen in agenda

29 april 2019

Lieve TAMmers,
De toss van dinsdag 30 april is verplaatst naar woensdag 1 mei. Woensdagavond zal vanaf 20:00 't huisje open zijn en zullen de banen vrij liggen om te spelen. De TAM-AM activiteit van deze dag zal niet doorgaan, maar je kan je Albertusvrienden wel alvast uitnodigen om TC BOO aan te komen moedigen op 2 juni! We hebben de Magnus uitgenodigd om die dag met ons de competitie af te sluiten.

Als laatste wil ik graag mededelen dat de TAM-partij is verplaatst naar maandag 6 mei. De kosten van het gedronken bier van deze avond worden verdeeld over alle leden dus zorg dat je erbij aanwezig bent!

Overzicht wijzigingen in agenda:

Dinsdag 30 april: geen toss
Woensdag 1 mei: geen TAM-AM activiteit, wel toss vanaf 20:00. 
Maandag 6 mei: TAM-Partij

Met TAMsche groet,

Thijs Driessen 
Praeses h.t. der Tennisclub Albertus Magnus

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel