Nieuws

Eten TAM-partij donderdag 25 april

Praeses TAM
08 april 2019

Lieve TAMmers, 
Op donderdag 25 april is het tijd voor de jaarlijkse TAM-partij. Deze avond verzorgen twee zorgvuldig gastheren een prachtige cantus en kunt u eindeloos genieten van bier waarvan de kosten verdeeld zullen worden over alle leden. Kom langs want het wordt gegarandeerd een mooie avond! Heb jij nog niet genoeg items om te dragen tijdens de cantus? Bestel nog gauw je kleding en TAMcessoires via het bestelformulier online: https://www.tam.nl/kleding/bestelformulier-tam-kleding. 

Van tevoren zal er TAM-eten zijn op 't huisje waarbij een heerlijke Mexicaanse wrap met nacho’s, salade, quacamole en pittige dip geserveerd wordt. Je kan je opgeven om mee te eten tot en met zondag 21 april via deze link: https://www.tam.nl/activiteiten/info/85-tam-partij. 

We hopen jullie allen te zien!

Met TAMsche groet,
 

Thijs Driessen 
Praeses h.t. der Tennisclub Albertus Magnus
Bestuur ‘5TRAIGHT 5ETS'

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel