Nieuws

Doe mee aan de TAMpionship!

TAMpionshipcommissie ‘19
29 maart 2019

Beste TAMmers,
Over anderhalve week gaat de voorjaarscompetitie van start en vanaf heden is het mogelijk om je aan te melden voor TAMpionshipmanager spel! Voor degenen die niet weten wat dit spel inhoudt, hier een korte uitleg (ga voor een uitgebreide uitleg naar https://tam.nl/tennis/tampionship): je moet 8 spelers kiezen die jouw team zullen vertegenwoordigen. Helaas mag je maar maximaal 650 yen uitgeven aan je team. Iedere speler heeft een bepaalde waarde, dus je zult niet alle beste spelers van TAM kunnen kiezen. Het doel is om iedere week zoveel mogelijk punten te behalen. Heeft jouw team de meeste punten gehaald in een weekend? Dan ben je de weekwinnaar en heb je een heerlijke pitcher bier gewonnen! Degene die na het laatste competitieweekend op de eerste plaats staat, gaat er vandoor met een grote prijzenpot (afgelopen jaar kreeg de winnaar 120 euro)!

Je kunt je inschrijven via de volgende link: http://www.tennisenstuderen.nl/tampionship/login.php en maak direct een account aan (voor- en achternaam als gebruikersnaam!). Deelname kost slechts 5 euro en dit wordt gewoon afgeschreven. Hierbij geldt dus: hoe meer deelnemers, hoe groter de prijzenpot!
Meld je dus direct aan voor dit mooie spel en ga er vandoor met de hoofdprijs! Opgeven kan tot en met vrijdag 5 april 23:59 uur.

Met TAMsche groet,

TAMpionshipcommissie ‘19
TAMponnen 3.0

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel