Nieuws

Ontvang de Schreeuw van de Leeuw

Praeses redactiecommissie
12 maart 2019

Beste TAMmer, geacht lid,
Is het jou opgevallen dat je aan het begin van dit jaar een prachtig clubblad hebt ontvangen, maar daarna niet meer? Dan moet je even snel naar de site gaan --> inloggen --> mijn vereniging --> mijn gegevens en aanvinken dat je de papieren ‘Schreeuw’ wil ontvangen. Als je dat deze week nog doet dan zul je de komende twee edities nog mogen ontvangen. Kost je niks, levert je iets prachtigs op. Begrepen? Doen!

PS. Tijdens de wekelijkse toss staat er een paarse brievenbus in ’t Huisje. Heb je leuke inbreng voor de Schreeuw, lever het dan hier in en wellicht doen we er iets mee.

Felix Lebbink
Praeses Redactiecommissie ‘18-’19
‘Met de Billen Bloot’

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel