Nieuws

Uitwedstrijden TC BOO

Praeses TAM
01 maart 2019

Beste TAMmers,
Over 33 dagen start de voorjaarscompetitie! Terwijl TC BOO zich optimaal voorbereidt maakt ook de rest van de TAM zich klaar voor de hoofdklasse. We zullen zorgen dat het park paars kleurt op de thuisspeeldagen, maar ook tijdens de uitwedstrijden mag dit niet ontbreken! Wil jij meereizen met TC BOO om hen naar de overwinning te schreeuwen? Geef je dan op om mee te gaan.

Uitwedstrijden TC BOO
14 april - Dekker Tennis (Warmond)
12 mei - Van Horne (Weert)
19 mei - Domstad (Utrecht)

Er wordt gekeken naar de mogelijkheid om met twee busjes mee te reizen naar de externe locaties. Binnenkort volgt meer informatie en kan je je opgeven doormiddel van een formulier op de website. Zet de data alvast in de agenda!

Met TAMsche groet,

Thijs Driessen
Praeses h.t. der Tennisclub Albertus Magnus

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel