Nieuws

Clubkampioenschappen

Toernooicommissie 'Haute TOCOuture'
28 februari 2019

Lieve TAMmers,
22 t/m 24 maart is het alweer zo ver, de clubkampioenschappen. Een weekend lang strijden TAMmers in verschillende categorieën tegen elkaar, om clubkampioen te worden. Je speelt dus wedstrijden tegen tennissers van je eigen niveau. De deadline voor het inschrijven is 15 maart, maar wees er snel bij! Op vrijdag en zaterdag is er de mogelijkheid om te genieten van een overheerlijke maaltijd, dit kan je aangeven bij de inschrijving.

De clubkampioenschappen zullen het allereerste buitenspeelmoment zijn omdat de blaashallen een week ervoor worden afgebouwd! Dus kom bij de clubkampioenschappen testen of jij en je teamgenoten al klaar zijn voor de competitie!

‘s Avonds zal het feestje natuurlijk worden voortgezet in ‘t Huisje! Zaterdag is de Holidaze Party, kom in je favoriete feestdag en misschien zien we jou wel als sinterklaas of kerstman deze avond. ????

De toernooicommissie zal er een onvergetelijk weekend van maken met leuke wedstrijden op de baan, maar ook naast de baan zul je je zeker niet vervelen.

Liefs,

Haute TOCOuture

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

https://www.facebook.com/events/1864787256977477/?active_tab=about

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel