Nieuws

Double Trouble toernooi + barcofeest

Praeses TAM
10 februari 2019

Lieve tennissers,
In 2019 heeft de EJC ook weer veel voor jullie in petto, beginnende met een nieuw concept van het 9/8-3/4 toernooi. Dit toernooi zal verder gaan met de naam “Double Trouble” toernooi. Een toernooi waarbij je als 9/8/7 speler dubbelt met een 3/4/5/6 speler.

Heb je altijd al met een van de sterspelers van de TAM op de baan willen staan, of ben je zo’n grote speler dat je solidair bent om op deze avond een tikje minder hard te slaan? Kom dan 26 februari naar de TAM en doe mee met het Double Trouble toernooi. Het zal een combinatie zijn van gewoon tennis en leuke variatie van verschillende tennisspellen die je doet in duo’s.

Opgeven kan via https://www.tam.nl/…/…/86-double-trouble-toernooi-barcofeest

Tijd: 20:00-23:00
Datum: dinsdag 26 februari 2019
Locatie: TAM
Extra: vooraf eten op de tam met je medeTAMmers? Opgeven kan ook via de activiteit

Het belooft een mooie avond te worden! Dus: aarzel niet langer en meld je aan! Een side note voor de TAMmers die net iets vaker een biertje dan een tennisracket in hun handen hebben, ruil deze voor één keer om. Na de tijd kan je ons uitdagen voor een potje beerpong tijdens het BARco-feest! ????

Liefs,

EJC Simba

Voor vragen app:
Jadira van Abel: 06 55 37 51 76

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel