Nieuws

Inschrijving Davis Cup geopend

Praeses TAM
06 januari 2019

Beste TAMmers, 
De inschrijving voor de Davis Cup staat open! 
Op 1 en 2 februari neemt Nederland het in de kwalificatieronde op tegen Tsjechië. Hoewel Tsjechië hoger op de wereldranglijst staat hebben wij in de afgelopen ontmoeting 3-2 gewonnen. Schrijf je in en reis met de TAM mee naar Ostrava om onze oranjeheren wederom naar de overwinning te schreeuwen!!  

Het Davis Cup weekend staat bekend als een van de leukste weekenden in het jaar. Samen met tientallen medestudenten zorgen we voor het ultieme oranjegevoel op de tribunes voor onze Nederlandse helden. ’S middags de wedstrijden, ’s avonds tijd om het nachtleven te ontdekken. Het belooft weer een ongelooflijk weekend te worden!

NB!
De prijs ligt tussen de 160-180 euro voor vervoer+verblijf+tickets. Om de prijs zo laag mogelijk te houden zullen we de reis combineren met studenten van andere tennisverenigingen. De inschrijving voor externen gaat 8 januari open dus schrijf je zo snel mogelijk in om jezelf van een plek te garanderen!

Geef je op via de onderstaande link. 

https://www.tam.nl/activiteiten/info/81-davis-cup

Liefs, 

TSC "That Shit Crazy"

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel