Nieuws

TC BOO kampioensduel

22 mei 2018

Ons hoogst spelende team, TC BOO, speelt aankomende zondag hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Ze treden aan tegen stadsgenoot en directe concurrent Cream Crackers 1. Met nog twee speeldagen te gaan, bedraagt de achterstand 3 punten. Zondag een overwinning boeken is dus noodzakelijk! TC BOO kan daarom support van elke TAMmer gebruiken. Bij dezen roepen wij iedereen op om zondag in paars en wit naar het park te komen om ons TC BOO naar de overwinning te brullen. De ontmoeting start om 11:00 uur!! Naast de aandelen die verzilverd kunnen worden, hebben we nog een andere actie voor jullie. Als je voor 11:00 uur aanwezig bent, krijg je een verrassing van ons!

We hopen jullie in groten getale te zien op het park aankomende zondag. Hieronder de huidige stand in de poule. 

Sponsoren

Energie vergelijken