Nieuws

NSK 2018

23 april 2018

De inschrijving voor het Nederlands Studenten Kampioenschap van 16 t/m 20 mei is reeds geopend! Dit jaar zal het NSK neerstrijken in Utrecht waar TC de Uithof de organisatie op zich heeft genomen. Laten we als TAM met een grote delegatie afreizen naar Utrecht. Hier gaan we strijden (in alle categorieën) om de titel beste studententenniser van Nederland! Er zal alleen gedubbeld worden. De rating van jou en je partner worden bij elkaar opgeteld om zo in een categorie geplaatst te worden.
Naast het tennissen zal de Uithof ook de benodigde feestjes voorschotelen. Met onder andere een mooie biercantus op zaterdag! Genoeg om naar uit te kijken dus.

Inschrijven kan t/m 29 april via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=0EC5F1E9-F481-4AAE-A7C7-F2B3C7EA1BFD&srmk=1

Meer willen weten? Kijk even op de NSK-Facebookpagina!

Sponsoren

Energie vergelijken