Nieuws

Clubkampioenschappen

12 maart 2018

De clubkampioenschappen naderen en daarmee ook de mogelijk tot inschrijven voor dit mooie weekend op 23, 24 en 25 maart. Je kan je namelijk alleen deze week nog inschrijven! Aanstaande vrijdag 19 maart sluiten de inschrijvingen om 23:59, dus schrijf je zo snel mogelijk in via toernooi.nl of onderstaande link, want Vol = Vol! 

De clubkampioenschappen zullen het geweldige allereerste buitenspeelmoment zijn aangezien de hallen in de week ervoor afgebouwd worden. Daarnaast is het vlak voor de competitie, dus het moment om te kijken of jij en je teamgenoten er wel klaar voor zijn! 

Natuurlijk zal s'avonds de gezelligheid voortgezet worden in het huisje met op zaterdag het themafeest Superschurken! Trek deze avond dus je meest beruchte, boosaardige, criminele of ondeugende outfit aan! 

Dit alles mag je niet missen dus schrijf je zo snel mogelijk in:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=365E85A2-B1DD-4B9B-8670-38644A08D064&srmk=1

P.S. ook worden de blaashallen afgebroken 20 en 21 maart. Kan jij helpen met het afbreken? Stuur dan even een appje naar iemand van Bestuur. Als tegenprestatie krijg je 5 biertjes bij de leeszalborrel van woensdag 21 maart! Tevens zal de toss van dinsdag 20 maart niet doorgaan in verband met het afbreken van de blaashallen.

Sponsoren

Energie vergelijken