Nieuws

Lustrum passe-partout

18 februari 2018

Een passe-partout geeft toegang tot alle activiteiten in de Lustrumweek van 2 tot en met 8 december 2018. Tijdens de Lustrumweek is er een borrel en een activiteit die alleen toegankelijk zijn voor PP-houders. Tevens krijg je als PP-houder een exclusief Lustrum Gadgetpakket voorafgaand aan de Lustrumweek.

De eerste 40 passe-partouts zijn reeds verkocht. Vanaf nu zullen de passe-partouts verkocht worden voor een prijs van 138 euro.

Manier van afschrijven: elke maand zal er door de Lustrumcommissie een evenredig bedrag afgeschreven worden, totdat aan het totale bedrag van de passe-partout is voldaan. De eerste afschrijving zal plaatsvinden eind maart en de laatste eind november. Als je voor de 20e van een bepaalde maand je passe-partout aanschaft, dan zal in dezelfde maand de eerste afschrijving nog plaatsvinden. Hoe eerder je de passe-partout aanschaft, des te meer maanden om het bedrag af te schrijven. Als je je passe-partout dus uiterlijk 20 maart koopt, betaal je iets meer dan 15 euro per maand verspreid over de maanden maart t/m november!

Wanneer je in het bezit bent van een passe-partout, krijg je 20% korting op je competitiepakket!

KLIK HIER OM JE PASSE-PARTOUT AAN TE SCHAFFEN!!

Sponsoren

Energie vergelijken