U bent hier:

Tussenverslagen HALV online

29/01/2018

De tussenverslagen voor de aanstaande HALV staan inmiddels online. Ga naar ‘Mijn Vereniging’ --> ‘Bestanden’ --> ‘ALV’ --> ‘Tussenverslagen ‘OnbevrACEd’ 2017-2018’ om ze te downloaden. Het is tevens mogelijk om de tussenverslagen thuis te ontvangen. Mocht je dit willen, stuur Thomas dan een berichtje. Vergeet ook niet om je op te geven voor het commissie-eten voorafgaand aan de HALV!! Opgeven doe je bij je commissie praeses. Deze zal uiteindelijk het juiste aantal doorgeven aan Nelleke. Het eten wordt om 18:00 opgediend op de FAAM, dus wees op tijd.

De HALV zelf start om 19:00 en vindt plaats op de borrelruimte van Alberts Magnus, Brugstraat 8. De borrelruimte bereik je door Albertus binnen te gaan, de trap links op te lopen en de eerste deur links te nemen. Vervolgens loop je over het dakterras en neem je de ijzeren trap naar beneden om aldaar de eerste ruimte aan de linkerzijde te betreden.

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk TAMmers op komen dagen en zich laten horen tijdens de HALV om de continuïteit van het vooruitstreven binnen de TAM in stand te houden. Alle kritiek en feedback, zowel positief als negatief is zeer welkom!