Nieuws

OALV

22 september 2017

Bestuur i.o. nodigt je hierbij uit voor de Overdrachts Algemene Ledenvergadering. Deze vindt maandag 25 september plaats. 

De OALV zal vanaf 19:00u starten op de borrelruimte van Albertus Magnus, Brugstraat 8. De borrelruimte bereik je door Albertus binnen te gaan, de trap links op te lopen, de eerste deur links te nemen, over het dakterras heen te lopen, de ijzeren trap naar beneden te nemen en vervolgens de eerste ruimte aan de linkerzijde te betreden.

Tijdens de OALV zal het Bestuur In Oprichting haar beleid presenteren voor het jaar '17-'18. Het beleid en de financiële stukken zijn te vinden op de verenigingswebsite onder 'Mijn TAM' --> 'Downloads' --> 'ALV'. Mocht je het beleid in hard-copy willen ontvangen stuur dan een mail naar praeses@tam.nl. 

De OALV biedt kans om vragen te stellen aan Bestuur i.o. Wij hopen jullie aanstaande maandag te zien!

Sponsoren

The Dogs BollocksBlokesPromotex Energie vergelijken